Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöanalyytikko

Sato Oyj
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 4.5.2022 Hae viimeistään 16.5.2022

Oletko analyyttinen ja yhteistyökykyinen kiinteistöalan osaaja? Innostaako sinua investointeihin ja realisointeihin liittyvät tehtävät?

Etsimme innokasta ja kehittymishaluista kiinteistöanalyytikkoa SATOn Investoinnit -yksikköön. SATOn kiinteistöanalyytikkona pääset työskentelemään aitiopaikalla Suomen suurimpiin kuuluvan vuokranantajan investointien parissa.  Tehtävässä pääset tekemään laaja-alaisesti erilaisia investointeihin, realisointeihin ja arvon määrityksiin liittyviä tehtäviä, kuten investointilaskelmia, investointi- ja realisointiesityksiä ja tarjouspyyntöjä. Lisäksi osallistut kauppaneuvotteluihin ja välittäjäyhteistyöhön. Tehtäviisi kuuluvat myös muut investointeihin ja realisointeihin liittyvät laskelmat, analyysit ja selvitykset.

Toivomme sinulta:

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on tärkeä olla soveltuva korkeakoulututkinto kiinteistö- ja/tai rakennusalalta tai kaupalliselta alalta. Lisäksi sinulla on 3-5 vuoden työkokemus kiinteistöalalta. Henkilönä olet analyyttinen, tarkka, joustava ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Tehtävässä onnistumisen kannalta on tärkeää, että sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä vahvaa taloudellista ja tuloksellista toimintaotetta. Puhut sujuvasti suomea ja englantia.

Tule osaksi huipputiimiämme!

SATO tarjoaa sinulle vakaan liiketoiminnan, innostavan työympäristön sekä rennon ja avoimen tekemisen meiningin, jossa jokainen on valmis auttamaan toinen toistaan. Hyvä ja valmentava esihenkilötyö on meille myös sydämen asia! SATOlaisena saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, mm. laajat työterveyspalvelut sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, vapaa-ajan mökkejä Himoksella ja Vuokatissa sekä lapsen sairastuessa hoitopalvelun SATOn maksamana. Tarjoamme joustavan työajan, hybridityömahdollisuuden ja sekä modernit toimitilat Käpylässä.

Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?  Lähetä hakemuksesi ja CV viimeistään 16.5.2022 täältä > löytyvästä linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Investointien liiketoimintajohtaja Arto Aalto, p. 040-513 0702, arto.aalto@sato.fi. 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi