Kiinteistöjen ympäristöasiantuntija

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 14.11.2018 Hae viimeistään 4.12.2018

Kiikarissa kiinteistöalan näköalapaikka? Meillä Newsecillä toimintaa johdetaan vahvasti arvojen pohjalta. Arvomme Passion for Colleagues and Clients, Excellence, Innovation ja Integrity todella näkyvät arjessamme, ja kaikki työntekijämme sitoutuvat niihin. Meillä pääset työskentelemään lähes 400 kiinteistöalan huippuammattilaisen kanssa, kehittämään osaamistasi ja ottamaan vastuuta heti alusta alkaen. Tule osaksi täyden palvelun kiinteistöalan asiantuntijayritystä ja yhtä Suomen parhaista työpaikoista!

Toimintamme kasvaessa etsimme aktiivista, monipuolista ja kehittymishaluista kiinteistöjen ympäristöasiantuntijaa.

Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien ja toimijoiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, minkälaisissa työtehtävissä toimit: pääset laatimaan ympäristöohjelmia yhteistyössä asiakkaidemme kanssa, kehittämään heidän toimintamallejaan sekä ohjaamaan erilaisia ympäristösertifiointi- ja energiatehokkuusprojekteja. Sinulla on myös mahdollisuus päästä mukaan kehittämään ja pilotoimaan uusia palvelutuotteita. Tukenasi sinulla on Sustainability & Indoor Air -tiimi. Olemme kasvava organisaatio, jossa pääset laajentamaan osaamistasi haluamaasi suuntaan.

Tehtävä on kokopäiväinen ja työajoista sovitaan joustavasti. Työpaikkasi on Helsingin keskustan toimipisteessämme.

Kiinteistöjen ympäristöasiantuntijan tehtävässä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
 • Toimit sujuvasti yhteistyössä niin kollegoiden kuin asiakkaidenkin kanssa. Asiakaskuntamme on hyvin laajaa, ammattimaisista kiinteistösijoittajista toimitilojen käyttäjiin.
 • Olet luonteeltasi positiivinen, tiimityökykyinen ja oma-aloitteinen.
 • Passion for Colleagues on meille tärkeää, ja se myös näkyy arjessamme: Meillä ihmisistä välitetään henkilökohtaisesti ja otamme huomioon yksityiselämän tilanteet. Joustavat työajat ja etätyön mahdollisuus ovat osa toimintakulttuuriamme. Olemme nyt jo 11. kertaa yksi Suomen parhaista työpaikoista Great Place to Wok -tutkimuksen mukaan.
EXCELLENCE
 • Olet työskennellyt kiinteistö- ja rakennusalalla ja tunnet alan käytetyimmät ympäristö- ja vastuullisuusjärjestelmät, sekä vastuullisuusraportointistandardit.
 • Sinulla on soveltuva koulutus, esim. DI, insinööri (amk).
 • Olet tavoitteellinen ja myyntihenkinen.
 • Viestit sujuvasti ja esiinnyt vakuuttavasti sekä suomeksi että englanniksi.
 • Omaat erinomaiset kommunikointitaidot, ymmärrät viestinnän tärkeyden sekä asiakasrajapinnassa että sisäisesti.
 • Talotekninen osaaminen katsotaan eduksi.
INNOVATION
 • Haluat aktiivisesti vaikuttaa kiinteistö- ja rakennusalaan kehittämällä uusia toimintatapoja ja ratkaisuja kestävän kehityksen edistämiseksi.
 • Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin niin asiakkaille kuin omassakin organisaatiossa.
INTEGRITY
 • Olet tarkka ja täsmällinen työssäsi.
 • Haluat tuottaa lisäarvoa asiakkaillemme ja käsittelet luottamuksellisesti heidän liiketoimintaansa liittyviä tietoja.

Lisätietoa tehtävästä antaa Senior Manager & Team Leader Silja Nopanen, puh. 050 465 5789 seuraavina aikoina: 20.11.2018 ja 27.11.2018 klo. 9:00 – 10:00.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 5.12.2018 klo 16.00 mennessä urasivujen kautta >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi