Kiinteistöjohtaja

Helsingin yliopisto
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 31.10.2017 Hae viimeistään 12.11.2017

Helsingin yliopisto on Helsingin yliopistokonsernin emoyhteisö. Helsingin yliopistokonsernilla (Helsingin yliopistokiinteistöt Oy ja Helsingin yliopiston rahastot) on yli 100 kiinteistöä neljällä kampuksella Helsingissä ja tutkimusasemilla muualla Suomessa. Kiinteistökanta on monipuolinen vaihdellen historiallisista arvorakennuksista erityiskiinteistöihin. Kiinteistöistä, tiloista ja niiden edellyttämistä palveluista muodostetaan uusi toimiala Helsingin yliopiston yliopistopalveluihin 1.1.2018.

KIINTEISTÖJOHTAJA

Etsimme nyt kokenutta kiinteistöjohtamisen ammattilaista kiinteistöjohtajaksi

Kiinteistöjohtajana vastaat yliopistokonsernin omistuksessa olevien kiinteistöjen ja toimitilojen omistamiseen, kehittämiseen, vuokraamiseen ja myymisen/ostamiseen liittyvistä tehtävistä yliopiston ja sen konsernin strategian ja omistajapolitiikan mukaisesti.

Tavoitteena on kiinteistöjen markkina-arvon kehittäminen pitkällä aikavälillä sekä tarkoituksenmukaiset ja tehokkaasti käytetyt ja ammattitaitoisesti ylläpidetyt kiinteistöt.

Tehtävässä toimit yliopistokonsernin johdon ja toimitilajohtajan tukena kiinteistöasioissa. Omistamiseen liittyvät kiinteistöjohtamisen tehtävät hoidetaan tilat ja kiinteistöt -toimialalla tiiviissä yhteistyössä yliopiston ja sen konsernin talousjohdon ja Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:n kanssa.

Hyvän pohjan kiinteistöjohtajan tehtäviin antaa ylempi korkeakoulututkinto, vankka kokemus monipuolisista kiinteistö-omistamiseen liittyvistä tehtävistä sekä erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Kansainvälisessä toimintaympäristössä eduksi on suomen kielen lisäksi myös englannin ja ruotsin kielen taito.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen SAP HR -portaalin kautta Hae paikkaa -linkistä. Myös yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat voivat jättää hakemuksensa tehtävään SAP HR -portaalissa. Hakuaika päättyy 12.11.2017.
Tehtävä on voimassa toistaiseksi.

Tiedusteluihin vastaa Mercuri Urvallin konsultti Ari Pekka Kivinen, puh 0207 420 545.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi