Kiinteistöjohtaja

Sijainti Tampere
Päivämäärät Julkaistu 4.5.2018 Hae viimeistään 20.5.2018

Etsimme vuokratalomarkkinoiden avainpaikalle
KIINTEISTÖJOHTAJAA

Nykyisen kiinteistöjohtajan siirtyessä eläkkeelle, haemme hänen tilalleen osaavaa kiinteistöjohtajaa. Kiinteistöjohtajana vastaat VTS-kotien kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta sekä korjausrakentamisesta. Toimit esimiehenä kiinteistötiimille ja kuulut VTS-kotien johtoryhmään.

Sinulla on taustallasi diplomi-insinöörin koulutus tai vastaava. Omaat vahvan kokemuksen rakennuttamisesta ja kiinteistönpidosta. ARA-rakentamisen lainalaisuudet sekä hankintalain tuntemus ovat eduksi. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja omalla ammattitaidollasi johdat tiimiäsi. Lisäksi kehität toimintaamme ja luot suhteita yhteistyökumppaneihimme.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan Suomen vetovoimaisimman kaupungin kasvuun. Pääset avainpaikalle Tampereen suurimman vuokranantajan toimintaan ja osaksi kiinteistönpidon huippuammattilaisten tiimiä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Tiinaleena Anttila puh. 050 386 9841 ja VTS-kotien toiminnanjohtaja Satu Eskelinen 050 655 70. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa adecco.fi viimeistään 20.5.2018.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi