Kiinteistöjohtaja

Päivämäärät Julkaistu 1.3.2019 Hae viimeistään 13.3.2019

Nykyisen kiinteistöjohtajamme jäädessä eläkkeelle haemme kehittyvään organisaatioomme

Kiinteistöjohtajaa

Vastuullesi kuuluu kilpailukykymme varmistaminen huolehtimalla asuntokannan oikein mitoitetusta ja ajoitetusta ylläpidosta, perusparannuksista ja uudisinvestointien valmistelusta sekä niiden toteutuksesta. Valmistelet ja esittelet hankkeisiin liittyvät päätösasiat ja raportit yrityksen hallituksessa sekä olet vastuussa investointi- ja kunnossapitohankkeiden toteutuksesta. Toimit osana johtoryhmäämme sekä vastaat kuuden hengen isännöinti- ja rakennuttamisyksikkömme päivittäisjohtamisesta ja kehittämisestä.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus sekä vähintään viiden vuoden ajalta vankkaa kokemusta rakennuttamisesta, ylläpidosta ja asuntovuokrauksen periaatteista. Olet kokenut esimies ja toimit valmentavalla otteella. Olet erinomainen neuvottelija ja suhtaudut uusiin tilanteisiin positiivisen uteliaasti sekä kykenet tarvittaessa toimimaan myös jämäkän diplomaattisella otteella. Tuotat sujuvasti tekstiä ja laskelmia ja ratkot itsenäisesti eteen tulevia ongelmia. Tehtävä edellyttää matkustamista ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä vaikuttamaan yrityksemme toimintojen kehittämiseen yhteistyössä osaavien kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimitusjohtaja Mika Karlsson ti 5.3. klo 13-16 ja to 7.3. klo 13-16, puh. 040 149 5577 sekä MPS-konsultit Heidi Palo ke 6.3. klo 12–13 ja pe 8.3. klo 10-11, puh. 020 746 9628 ja Johanna Korte ma 11.3. ja ti 12.3. klo 9-10, puh. 020 746 9455. Hae tehtävää osoitteessa uratori.mps.fi viimeistään 13.3.2019 mennessä.

Kruunuasunnot Oy on asuntojen ja asumisen kehittämiseen keskittynyt yritys, jonka emoyhtiö on Governia. Tänä vuonna tulee 20 vuotta täyteen toimintamme käynnistämisestä. Huolehdimme 2.100 asunnon kannasta, joista omistuksessamme on 1.700. Asunnot sijaitsevat 19 paikkakunnalla eri puolella Suomea. Olemme monipuolinen turvallisen asumisen tekijä ja haluamme palveluidemme vastaavan asukkaidemme tarpeisiin. Toimintamme arvopohja nojaa innovatiivisuuteen, luotettavuuteen, vastuullisuuteen ja tehokkuuteen. Olemme vahvistamassa asuntokantaamme kasvukeskuksissa toteutettavalla uudisrakentamisella.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi