Kiinteistönhoitaja

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 14.7.2017 Hae viimeistään 31.8.2017

Skanska Oy hakee kiinteistönhoitajaa pääkaupunkiseudulle
Toimit Skanskan pääkonttorin kiinteistöhuollon koordinaattorina ja huolehdit kiinteistön toimivuudessa yhdessä palvelutiimin kanssa. Tehtäviisi kuuluu mm. huoltokirjan ylläpito ja kiinteistön huolto-, korjaus- ja ylläpitotöiden tilaukset ja valvonnat. Koordinoit myös työpiste- ja tilamuutokset sekä huolehdit tarvittavista pienkorjauksista.
Arvostamme
• aktiivista ja yhteistyöhakuista asennetta
• luontaista kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa
• kiinteistöalan koulutusta sekä kokemusta toimistokiinteistön kiinteistönhuollosta
Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, haastavan tehtäväkentän ja mahtavat työkaverit. Työskentelet näköalapaikalla rakennusalan edelläkävijäyrityksessä päästen verkostoitumaan laajaan joukkoon ammattilaisia. Tarjoamme suuren yrityksen koulutus- ja kehitysmahdollisuudet niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.
Hae töihin meille
Lähetä hakemuksesi 31.8.2017 mennessä klikkaamalla Hae-painiketta. Liitä hakemukseesi ansioluettelosi ja hakemuskirjeesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelukoordinaattori Mari Alila, p. 040 735 9146.

 

http://www.skanska.fi/tietoa-skanskasta/toihin-meille/

 

Skanskan toiminta Suomessa kattaa rakentamispalvelut, asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen sekä julkisen sektorin elinkaarihankkeet. Rakentamispalveluihin kuuluvat talonrakentaminen, talotekniikkapalvelut sekä infrarakentaminen. Skanska Oy:n liiketoimintojen yhteenlaskettu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 946 miljoonaa euroa ja henkilöstöä oli vuoden lopussa 2 018. Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Skanskan palveluksessa on noin 43 000 henkilöä valituilla kotimarkkina-alueilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Skanska-konsernin emoyhtiö on listattu Tukholman pörssiin, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 16 miljardia euroa.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi