Kiinteistönpidon asiantuntija / kouluttaja

Sijainti Riihimäki, Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.11.2018 Hae viimeistään 30.11.2018

Suomen ympäristöopisto SYKLI on työelämän kestävään kehitykseen ja kiertotalousosaamiseen erikoistunut kouluttaja ja kehittäjä. Tarjoamme tutkintoon valmistavaa koulutusta, lyhytkoulutuksia, konsultointia ja muita asiantuntijapalveluita koko Suomessa. Syklissä työskentelee noin 30 asiantuntijaa Riihimäen ja Helsingin toimipisteissä.

KIINTEISTÖNPIDON ASIANTUNTIJA / KOULUTTAJA

Sykli etsii kiinteistöjen ylläpidon osaajaa aikuisten täydennyskouluttajaksi energiatehokkuuden ja kestävän kiinteistönhuollon yksikköön.

Olet oma-aloitteinen ammattilainen, jolle jatkuva työssä kehittyminen on tärkeää. Työssä menestyminen vaatii koulutusosaamista, asiakaslähtöisyyttä, markkinointitaitoja sekä matkustushalukkuutta. Arvostamme myös korkeakoulututkintoa, viestintätaitoja, projektiosaamista ja digitaitoja. Työpisteesi voi sijaita Riihimäellä tai Helsingissä.

Tarjoamme osaavan tiimin ja dynaamisen työyhteisön tuen. Hakemuksen palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 30.11.2018 mennessä sähköpostitse: ari.laitala@sykli.fi .

Lisätietoja:
Ari Laitala, koulutuspäällikkö
ari.laitala@sykli.fi
tai 050 5668 998
pe 16.11. klo 9.00 -14.00

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi