Kiinteistöpäällikkö

Sijainti Akaa
Päivämäärät Julkaistu 28.4.2017 Hae viimeistään 12.5.2017

Pääväylien varrella sijaitseva Akaa on noin 17 000 asukkaan aktiivinen ja hyvinvoiva kaupunki Tampereelta 40 km etelään. Kaupungin palveluksessa työskentelee noin 1050 ammattilaista. Akaan kaupunki on savuton työpaikka.

Akaan kaupunki hakee vakituiseen virkaan

kiinteistöpäällikköä

Vastaamaan tilahallinnon tehtäväalueen johtajana Akaan kaupungin omistamien yli sadan rakennuksen hallinnoinnista, kiinteistönhoidosta, PTS-suunnittelusta ja peruskorjauksista. Tilahallinnon ulkoiset toimintamenot ovat noin 4,0M€ ja henkilökuntaa on 17. Kiinteistöpäällikkö toimii lisäksi tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena. Kiinteistöpäällikön viran kelpoisehtona on talonrakennuslinjalla suoritettu insinöörin (AMK- tai aikaisempi opisto-) tutkinto.

Kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja johtamistaitoja, kunnallishallinnon ja ao. tehtäväalueen tuntemusta sekä hyvää kokonaisuuksien hallintaa kehittävin työottein. Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Virassa sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus liitteineen tulee toimittaa 12.5.2017 klo 15.00 mennessä kaupunginhallitukselle osoitettuna joko osoitteella Akaan kaupunginhallitus, Myllytie 3, 37800 Akaa tai sähköpostitse osoitteeseen akaan.kaupunki@akaa.fi

Lisätietoja:
tekninen johtaja Antti Kemi, puh. 040 335 3270 tai antti.kemi@akaa.fi
teknisen lautakunnan pj. Sirpa Hämäläinen, puh. 040 335 2600 tai sirpa.hamalainen@akaa.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi