Kiinteistöpäällikkö

Urheiluhallit Oy
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 6.10.2017 Hae viimeistään 22.10.2017

Urheiluhallit Oy, Mäkelänrinteen Uintikeskus Oy ja Vuosaaren Urheilutalo Oy tuottavat monipuolisia sisäliikuntapalveluja Helsingin alueella kahdeksassa rennossa ja kotoisessa uinti- ja liikuntakeskuksessamme. Tehtävämme on edistää pääkaupunkilaisten terveyttä ja elinvoimaa. Olemme Helsingin kaupunkikonserniin kuuluva tytäryhteisö. Meillä voi harrastaa mm. uintia, kuntosalia, ryhmäliikuntaa ja palloilua. Lisäksi järjestämme lukuisia kursseja, tapahtumia ja yritysliikuntaa ympäri vuoden. Meillä käy vuosittain jo yli 2,5 miljoonaa asiakasta vauvasta vaariin.  Urheiluhallien yli kolmeasataa työntekijää yhdistää innostus ihmisten hyvinvointiin ja siksi meillä on kiva tehdä töitä.

Etsimme joukkoomme

Kiinteistöpäällikköä

Kiinteistöpäällikkö vastaa kiinteistöjen rakennus- ja taloteknisestä kunnosta sekä niiden kunnossapitoon ja perusparantamiseen liittyvien hankkeiden projektinjohdosta. Tehtävään kuuluu mm. korjaustoiminnan suunnittelu, budjetointi, investoinnit, kilpailutukset, sopimukset, hankinnat, hankkeiden rakennuttamistehtävät ja valvonta. Kiinteistöpäällikkönä toimit esimiestehtävissä ja olet johtoryhmän jäsen.

Etsimällämme ammattilaisella on rakennusalan laaja tuntemus ja monipuolinen kokemus, rakennusmestarin tai ammattikorkeakouluinsinöörin (rakennus- ja/tai LVI-tekniikka) koulutus sekä kyky johtaa projekteja. Eduksesi katsomme uimahallikiinteistöjen erityispiirteiden ymmärtämisen.

Toivomme, että olet määrätietoinen, tavoitteellinen ja sinulla on itsenäinen työote ja -asenne. Olet joustava ja yhteistyökykyinen. Seuraat myös aktiivisesti rakennusalan kehitystä ja osallistut mielelläsi kehityshankkeisiin.

Työpaikkana tarjoamme sinulle vakaan ja mielenkiintoisen työpaikan alati kehittyvässä uimahalli- ja liikuntakeskusmaailmassa, mahdollisuuden olla mukana kehittämässä organisaatiomme toimintaa sekä erinomaisen tilaisuuden oman fyysisen kunnon ylläpitämiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Pekka Laitinen, p. 09 3488 6401.
Lähetä hakemuksesi 22.10.2017 mennessä tarja.toivanen@urheiluhallit.fi

urheiluhallit.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi