Avoimet työpaikat Newsec Jyväskylä Julkaistu Haku päättyy

Kiinteistöpäällikkö

TULE KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖKSI
yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinteistöpäällikön tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi laaja-alaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi on Jyväskylän toimipisteessämme.

Kiinteistöpäällikkönä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
– Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevia tiimejä. Vastaat asiakkaidemme asunto- ja toimitilakohteiden ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, asuntotarkastuksista sekä vuokralaistyytyväisyydestä. Laajaan toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu ja raportointi. Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle sujuvaa.

EXCELLENCE
– Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on useamman vuoden työkokemus kiinteistöjen ylläpidosta ja ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Koulutustaustasi on tekninen. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.

INNOVATION
– Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja sinulla on omatoiminen ja itsenäinen ote tekemiseen ja halu oppimiseen. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin kokeiluhenkisessä yrityksessämme.

INTEGRITY
– Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tero Välkkilä puh. 040 193 1006 keskiviikkona 25.10.2017 klo 13:00-14:00 tai tiistaina 31.10.2017 klo 13:00-14:00.

Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla ”Kiinteistöpäällikkö, Jyväskylä” 5.11.2017 mennessä osoitteeseen rekry@newsec.fi. Toimithan nopeasti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – tarjoaa kattavan palveluvalikoiman kiinteistöarvioinnin, kiinteistöjohtamisen ja kaupankäynnin aloilta niin kiinteistöjen omistajille, sijoittajille kuin käyttäjillekin. Yhtiö on perustettu vuonna 1994 ja on yksityisten partnereiden omistama. Konsernilla on 41 toimistoa seitsemässä maassa Pohjois-Euroopassa ja 1400 työntekijää, joista noin 300 Suomessa.

Joka vuosi Newsec toteuttaa menestyksekkäästi tuhansia toimeksiantoja ja hallinnoi yli 2000 kiinteistöä. Eri toimintojen laajuus ja kattavuus antaa Newsecille perusteellisen tiedon kiinteistömarkkinoista Pohjois-Euroopassa.  Newsec tekee yhteistyötä  BNP Paribas Real Estaten kanssa, joka on yksi johtavista kiinteistöneuvonantajista Euroopassa. Newsec on yksi Suomen parhaista työpaikoista vuonna 2017 Great Place to Work Instituutin® tutkimuksen mukaan. Lue meistä lisää osoitteessa www.newsec.fi

Newsec - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia