Kiinteistöpäällikkö

Newsec
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 24.10.2017 Hae viimeistään 5.11.2017

TULE KIINTEISTÖPÄÄLLIKÖKSI
yhteen Suomen parhaista työpaikoista. Newsecissä toimit tiiviissä yhteistyössä kiinteistöalan eri osaajien kanssa. Meillä uusille työntekijöille tarjotaan valtaa ja vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Kiinteistöpäällikön tehtävässä pääset kasvattamaan omaa kiinteistöosaamistasi laaja-alaisesti. Tehtävä on kokopäiväinen ja työpaikkasi on Jyväskylän toimipisteessämme.

Kiinteistöpäällikkönä toimit arvojemme mukaan:

PASSION FOR COLLEAGUES AND CLIENTS
– Olet osa kotimaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia palvelevia tiimejä. Vastaat asiakkaidemme asunto- ja toimitilakohteiden ylläpidon ja palveluverkostojen johtamisesta, huoneisto- ja vuosikorjauksista, asuntotarkastuksista sekä vuokralaistyytyväisyydestä. Laajaan toimenkuvaasi kuuluu lisäksi mm. kiinteistöjen taloudellinen ja toiminnallinen suunnittelu ja raportointi. Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle sujuvaa.

EXCELLENCE
– Olet oma-aloitteinen, aikaansaava, järjestelmällisen tarkka ja osaat priorisoida työtehtäviä kiireessäkin. Sinulla on useamman vuoden työkokemus kiinteistöjen ylläpidosta ja ymmärrystä alan sopimusrakenteista. Koulutustaustasi on tekninen. Käytät sujuvasti MS Office -ohjelmia, erityisesti Exceliä ja Wordia. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Sinulla on ajokortti ja mahdollisuus liikkua henkilöautolla.

INNOVATION
– Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja sinulla on omatoiminen ja itsenäinen ote tekemiseen ja halu oppimiseen. Pyrit jatkuvasti tekemään asioita paremmin ja löydät uusia ratkaisuideoita, joita viet rohkeasti eteenpäin kokeiluhenkisessä yrityksessämme.

INTEGRITY
– Olet tarkka ja täsmällinen asiakkaidemme kiinteistösijoituksiin liittyvän tiedon käsittelyssä ja asennoitunut tuottamaan asiakkaillemme pitkän tähtäimen lisäarvoa. Hyvä moraali ja lojaliteetti ovat sinulle itsestäänselvyyksiä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tero Välkkilä puh. 040 193 1006 keskiviikkona 25.10.2017 klo 13:00-14:00 tai tiistaina 31.10.2017 klo 13:00-14:00.

Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen otsikolla ”Kiinteistöpäällikkö, Jyväskylä” 5.11.2017 mennessä osoitteeseen rekry@newsec.fi. Toimithan nopeasti sillä tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi