Kiinteistöpäällikkö, tiimiesimies

Päivämäärät Julkaistu 29.11.2018 Hae viimeistään 9.12.2018

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

johtamaan kiinteistöasiantuntijoiden tiimiä ja vastaamaan Espoon Asuntojen kiinteistökannan strategisesta korjaus- ja kunnossapitosuunnittelusta sekä tasearvoltaan miljardin arvoisen kiinteistökantamme arvon säilyttämisestä.

Olet kehittämisorientoitunut kiinteistöalan ammattilainen. Vahvuuksiasi ovat kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnittelu, korjausrakentamisen prosessien tunteminen sekä palvelutoimintojen kehittäminen. Tehtävässä toimit lähiesimiehenä seitsemälle kiinteistöasiantuntijalle ja teet tiivistä yhteistyötä teknisen päällikön ja isännöintipäällikön kanssa. Hallinnollisesti kuulut isännöintiyksikköön ja raportoit isännöintijohtajalle.

Odotamme sinulta:
  • useamman vuoden kokemusta korjausrakentamisesta ja kunnossapidon ohjelmoinnista
  • innostusta strategiseen kiinteistöjohtamiseen
  • ratkaisukeskeisyyttä ja vahvoja vuorovaikutustaitoja
  • vastuullista toimintatapaa ja halua kehittyä esimiehenä
  • kokemusta järjestelmien käytöstä sekä MS Office-työkalujen hyvää hallintaa
  • vähintään amk-tasoista tehtävään soveltuvaa tutkintoa

Tehtävä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden kiinteistöalan ammattilaiselle päästä hyödyntämään teknistä asiantuntijuuttaan pitkän tähtäimen korjaus- ja kunnossapitosuunnittelun saralla uudistuvassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Monipuolisen ja itsenäisen tehtäväkokonaisuuden lisäksi tarjoamme hyvät mahdollisuudet ammattitaitosi kehittämiseen sekä kilpailukykyiset henkilöstöedut. Mukavaan ja auttavaan työyhteisöömme on helppo liittyä. Tule mukaan vaikuttamaan, että espoolaiset voivat jatkossakin asua kodikkaasti ja kohtuuhintaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Espoon Asuntojen isännöintijohtaja Aki Moilanen, p. 043 827 0623 (tavoitettavissa ma 3.12. klo: 9-11 ja ke 5.12. klo: 13-15).

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään su 9.12.2018 mennessä yhteistyökumppanimme Personnelin sivujen kautta >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi