Kokeile kuukausi maksutta

Kiinteistöpäällikkö

Rauman kaupunki
Sijainti Rauma
Päivämäärät Julkaistu 23.1.2023 Hae viimeistään 6.2.2023

Rauman kaupungin Tilapalvelut hakee KIINTEISTÖPÄÄLLIKKÖÄ uuteen vasta perustettuun virkaan.

Kiinteistöpäällikön tehtävänä on osana Toimitilapalvelut -yksikköä vastata kaupungin kiinteistökannan hallinnollisista töistä. Tarkemmat työtehtävät määräytyvät valittavan henkilön mukaan, niin että niihin voi kuulua mm. seuraavia tehtäviä:

  • Kaupungin omistaman rakennuskannan kokonaishallinta; salkutukseen, rakennusten myynteihin ja purkuihin osallistuminen sekä erilaiset selvitykset rakennusten käytön kannalta
  • Tilojen hallinnointi ja käyttö; Rakennusten tilajärjestelyt, tilojen vuokraus ja vuokranmäärittely
  • Rakennusten ylläpitotehtävät; Kunnossapidon pitkän tähtäimen suunnittelu, tilojen terveellisyys ja turvallisuus, sekä energia-asiat
  • Kiinteistöyhtiöiden hallinnointi ja kaupungin osin tai kokonaan omistamissa yhtiöissä edustaminen

Kaupungin omistamista rakennuksista oppilaitokset on yhtiöitetty omaksi yhtiökseen, ja sama tullaan tekemään sosiaali- ja terveysalan rakennusten osalta lähivuosina. Valittavan henkilön osaamisen mukaan merkittävänä osana työtehtäviä on joko oppilaitosten tai sosiaali- ja terveysalan rakennusten omistamiseen keskittyneen yhtiön toimitusjohtajuus, sosiaali- ja terveysalan rakennusten osalta myös yhtiön perustamiseen liittyvät tehtävät.

Viran hoitaminen edellyttää hyvää yhteistyökykyä, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tiimityöskentelytaitoja, mutta myös oma-aloitteisuutta ja itsenäistä päätöksentekokykyä.

Kokemus julkisen sektorin toiminnasta, oppilaitosten tai sosiaali- ja terveysalan rakennusten hallinnoinnista sekä vahva kiinteistöalan osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Kelpoisuusehtona on tehtävään soveltuva korkeakoulu- tai aiempi opistotasoinen tutkinto ja laaja kokemus alan tehtävistä.

Valituksi tulleen on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa viran vastaanottamisesta.

Hakuaika päättyy  6.2.2023  klo 15:00. Lue lisää ja hae tehtävää täältä >

Lisätietoja antavat:
tilapalvelujohtaja Olli-Pekka Kumpula, p. 044 403 3000, sähköposti: etunimi.sukunimi@rauma.fi tai
kiinteistöpäällikkö Lauri Sillanpää, p. 050 529 3030, sähköposti: etunimi.sukunimi@rauma.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat