Avoimet työpaikat HUS-Kiinteistöt Oy Helsinki, Uusimaa Julkaistu Haku päättyy

Kiinteistöpalvelupäällikköä

HUS-Kiinteistöt Oy on Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin kokonaan omistama tytäryhtiö, joka vastaa HUS:n hankintayksikkönä rakennuttamisen, kiinteistöjen ylläpidon, turvapalveluiden ja asuntopalveluiden tuottamisesta. Olemme osaamiskeskus, jonka tavoitteena ovat korkeatasoiset palvelut, asiakaslähtöisyys, kilpailukyky, kustannustehokkuus ja ympäristövastuullisuus.

Kiinteistöpalvelut-yksikkö vastaa HUS-kuntayhtymän alueella miljoonan bruttoneliön kiinteistönhoidon palvelujen tuottamisesta, taloteknisten järjestelmien ylläpidosta sekä niiden kehittämisestä. Yksikön liikevaihto on 20 miljoonaa euroa. Nykyisen kiinteistöpalvelupäällikkömme jäädessä eläkkeelle haemme hänelle seuraajaa, tulosvastuullista

kiinteistöpalvelupäällikköä

Tehtävänäsi on johtaa ja kehittää kiinteistöpalveluita HUS-sairaanhoitopiirin alueella. Tukenasi sinulla on ammattitaitoinen kiinteistöpalvelun 165 henkilön organisaatio ja tehokkaat ja ajanmukaiset seuranta- ja raportointijärjestelmät. Olet myös HUS-Kiinteistöt Oy:n johtoryhmän jäsen.

Työssä menestymisessä on eduksi:
•  hyvä kiinteistöalan tuntemus, kokemus ja tehtävän edellyttämä teknillinen koulutus
•  hyvä talo-, sairaala- ja ympäristötekniikan osaaminen ja kokemus
•  taito johtaa ammattiorganisaatiota ja kyky yhteistyöhön laajassa sairaalaympäristössä
•  halu, kyky ja oma-aloitteisuus suunnitella ja kehittää kiinteistöpalveluita
•  hyvä suullinen ja kirjallinen esitystaito sekä riittävä kielitaito

Tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja vastuullisen tehtävän mielenkiintoisessa Suomen suurimmassa sairaanhoitopiirikonsernissa. Varmistamme yhdessä noin 23 000 sairaanhoidon ammattilaisen turvallisen työskentelyn ja asiakkaiden liikkumisen hoitamissamme tiloissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa
kiinteistöpalvelupäällikkö Jukka Hakkila, 050 4279285 sekä
MPS:n seniorkonsultti Juha Vaara, 020 7469411.

Ota haaste vastaan ja täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 23.1.2017 mennessä.

www.hus-kiinteistot.fi

Rakennuslehden pääuutisia