Avoimet työpaikat Seepsula Julkaistu Haku päättyy

Kiviainesmyyjä

Kiviainesmyyjä

Etsimme nyt alati kehittyvään työympäristöön uutta kiviainesmyyjää, joka on valmis ottamaan suuren haasteen vastaan. Seepsulalla on moderni palvelukonsepti, olemme alan edelläkävijä ja kehitämme toimintaa jatkuvasti. Kiviainesmyyjän työnkuvaan kuuluu mm. kiviainesten myynti, tilausten vastaanotto sekä tarjousten laatiminen.
Tarjoamme sinulle ensiluokkaiset työolosuhteet tiiviissä työyhteisössä, mahdollisuuden työnkuvan, tehtaan toiminnan ja myynnin kehittämiseen, sekä kattavat työsuhde-edut.
Odotamme sinulta innostunutta ja asiakaslähtöistä asennetta, tavoitteellisuutta, motivoitunutta otetta työn kehittämiseen sekä voimassaolevaa ajokorttia.
Aiempi työmaakokemus maarakennusalalta on eduksi, mutta asenne ja motivaatio ratkaisevat! Lähetä CV ja hakemus tästä mahdollisimman pian, täytämme paikan heti sopivan ehdokkaan löydyttyä.
Lisätietoja:
Karl Sjöblom, 040 8200 224
www.seepsula.fi

Seepsula

Seepsula on puhtaasti kotimaisessa omistuksessa oleva perheyritys. Kivenjalostusalalla täysi kotimaisuus on harvoin itsestäänselvyys, meille se on yksi avainarvoistamme. Supisuomalaisena yrityksenä osaamme palvella vastuullisesti suomalaisia rakentajia.

Vuosikymmentensä varrella Seepsula on kasvanut ja vakiinnuttanut paikkansa monipuoliseksi palveluyritykseksi, josta saa kaikki rakentamiseen tarvittavat kiviainekset.

Matka pienen soraharjun reunalta moderniksi palveluyritykseksi on vaatinut ennakkoluulotonta asennetta kaikkina aikoina. Muutos ja uudistaminen on välttämätöntä, mutta haluamme pitää myös kiinni vanhan ajan suomalaisesta rakentajan kunniasta. Pystymme katsomaan itseämme aamuisin peilistä vain kun tiedämme, että laatumme on kunnossa.

Lue lisää Seepsulasta

 

Rakennuslehden pääuutisia