Kivitaloedustaja

Päivämäärät Julkaistu 21.11.2019 Hae viimeistään 13.12.2019

Lakan Betoni Oy:n toimintaa ohjaa yksi päämäärä: tehdä hyvän rakentamisesta helppoa. Esteitä rakentajan onnistumisen edestä poistavat keskimäärin 110 lakkalaista sekä monipuolinen Lakka-tuoteperhe, joka pitää sisällään kuivatuotteina myytävät laastit ja tasoitteet, harkot, pihakivet, kivitalopaketit, betonielementit sekä valmisbetonin. Vuonna 2018 vakavaraisen perheyhtiön liikevaihto oli n. 32,4 M€, ja liiketulos 2,2 M€ ja omavaraisuusaste 64%.

Suomen johtaviin kivitalotoimittajiin kuuluva Lakka Kivitalot hakee kasvavaan tiimiinsä itsenäisenä yrittäjänä toimivaa

KIVITALOEDUSTAJAA
PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

TEHTÄVÄSI ON toimia alueesi Lakka kivitalomyyjänä. Hoidat myyntialueesi talomyyntiä ja kivitaloprojekteja asiakkaiden luottohenkilönä. Arvostamme kaupallista/teknistä peruskoulutusta, palveluhenkisyyttä ja hyvää yhteistyö- ja neuvottelukykyä. Sinulla on kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä ja olet esim. rakennusurakoitsija, rakennusalan myyntiedustaja tai omistat rakennusalan suunnittelutoimiston. Alueen rakentamisympäristön ja toimijoiden tunteminen sekä kokemus rakentamisesta on hyödyksi tehtävässä menestymiseen.

TARJOAMME KÄYTTÖÖSI energiatehokkaat ja mittatarkat Lakka-tuotteet, laajan tuotevalikoiman sekä Lakka kivitalo-organisaation tuen ja toimintakonseptin. Tule kehittämään Lakka Kivitalomyyntiämme ja kasvamaan kanssamme!

LÄHETÄ HAKEMUKSESI ja CV:si 13.12.2019 mennessä osoitteeseen jaakko.suihko@lakka.fi. Lisätietoja antaa Jaakko Suihko numerosta 0207 481 219.

Lakan osuus kivitalomarkkinasta on kasvanut voimakkaasti. Haemme laajenevaan ja kehittyvään joukkoomme menestyksennälkäisiä, uusia myyntikykyjä – tule mukaan!

 

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi