Korjauspäällikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 17.8.2018 Hae viimeistään 27.8.2018

Tervetuloa joukkoomme Tilapalveluihin

KORJAUSPÄÄLLIKKÖ
Kunnossapitopalvelut -palveluyksikköön
Työavain 4-101-18

Haemme asiantuntevaan ja dynaamiseen joukkoomme korjauspäällikköä johtamaan Kunnossapitopalvelut -palveluyksikköä. Vastaat yksikön henkilöstön, toiminnan ja talouden johtamisesta sekä kehittämisestä. Kuulut Tilapalvelujen rakennuttamisen palvelualueen johtoryhmään. Palveluyksikkö kantaa merkittävän vastuun Espoon kaupungin kiinteistöjen korjauksista ja pitkän tähtäyksen suunnittelun ohjelmoinnista ja toteuttamisesta. Korjaus- ja perusparannusmäärärahat ovat vuosittain noin 25 milj. euroa.

Korjauspäällikkönä toimit myös yksikön töiden turvallisuuskoordinaattorina tai huolehdit toiminnon toteutumisesta. Toimintamme perustuu Espoon kaupungin talous- ja tuottavuusvaatimuksiin sekä tarinaan ja niiden mukaisesti palvelumme tulee olla asiakkaillemme korkealaatuista ja tarkoituksen mukaista. Vastaat myös palveluyksikön hankinnoista ja sopimuksista.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos huolehtii mm. kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 555 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Tehtävän hakuaika päättyy 27.8.2018 klo 15.45.
Katso tarkemmat hakutiedot
espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi