Avoimet työpaikat Espoon kaupunki Espoo Julkaistu Haku päättyy

Korjauspäällikkö

Tervetuloa joukkoomme Tilapalveluihin

KORJAUSPÄÄLLIKKÖ
Kunnossapitopalvelut -palveluyksikköön
Työavain 4-101-18

Haemme asiantuntevaan ja dynaamiseen joukkoomme korjauspäällikköä johtamaan Kunnossapitopalvelut -palveluyksikköä. Vastaat yksikön henkilöstön, toiminnan ja talouden johtamisesta sekä kehittämisestä. Kuulut Tilapalvelujen rakennuttamisen palvelualueen johtoryhmään. Palveluyksikkö kantaa merkittävän vastuun Espoon kaupungin kiinteistöjen korjauksista ja pitkän tähtäyksen suunnittelun ohjelmoinnista ja toteuttamisesta. Korjaus- ja perusparannusmäärärahat ovat vuosittain noin 25 milj. euroa.

Korjauspäällikkönä toimit myös yksikön töiden turvallisuuskoordinaattorina tai huolehdit toiminnon toteutumisesta. Toimintamme perustuu Espoon kaupungin talous- ja tuottavuusvaatimuksiin sekä tarinaan ja niiden mukaisesti palvelumme tulee olla asiakkaillemme korkealaatuista ja tarkoituksen mukaista. Vastaat myös palveluyksikön hankinnoista ja sopimuksista.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos huolehtii mm. kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 555 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Tehtävän hakuaika päättyy 27.8.2018 klo 15.45.
Katso tarkemmat hakutiedot
espoonrekry.fi

Rakennuslehden pääuutisia