Korjausrakentamisen projektipäällikkö ja rakennesuunnittelija

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 4.4.2018 Hae viimeistään 25.4.2018

Swecon korjausrakentamisen asiantuntijoiden osaaminen kattaa kaikki kiinteistöjen korjaamiseen liittyvät osa-alueet. Vahvuuksiamme ovat taloyhtiöprojektit, sisäilmakonsultointi, korjausrakennesuunnittelu sekä Virtual Services -tietomallipalvelut.

Haemme kasvavaan joukkoomme Helsinkiin
KORJAUSRAKENTAMISEN PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ JA RAKENNESUUNNITTELIJAA

Haemme projektipäällikkötehtävistä kokemusta omaavaa rakennesuunnittelijaa osaksi ammattitaitoista ja iloista tiimiämme. Työnkuvasi kattaa monipuolisia asuinrakennusten suunnittelu- ja projektipäällikön tehtäviä korjausrakentamisen parissa. Tehtäväsi on toimia hanke- ja toteutussuunnitteluprojekteissa sekä projektipäällikkönä että rakennesuunnittelijana. Halutessasi osa työtäsi on myös työmaavalvonta ja home- ja kosteusvaurioselvityksien laatiminen. Pääset työskentelemään osana monialaista suunnittelutiimiä.

Meillä työskentely

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa asiakasprojekteissa yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen.

Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.

Avaimia tehtävässä menestymiseen

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. rakennusinsinööri tai rakennustekniikan diplomi-insinööri.

Toivomme vähintään viiden vuoden kokemusta suunnittelusta ja korjausrakentamisesta sekä projektipäällikön tehtävistä. Olet vahvimmillasi viedessäsi kokonaisuuksia maaliin ja ymmärrät, että lopputulos ei perustu yksilösuoritukseen. Olet tottunut johtamaan projekteja ja toiminut rakennesuunnittelijana monipuolisissa korjausrakentamishankkeissa.

Olit sitten kokeneempi osaaja tai urasi alkuvaiheessa, tärkeintä on, että olet halukas kehittymään, suhtaudut myönteisesti uuden oppimiseen ja olet kiinnostunut ottamaan asioista selvää. Et myöskään pelkää ottaa vastuuta omasta suunnittelutyöstäsi tai arkaile keksiä uusia tapoja tehdä asioita. Avoin suhtautuminen ja kiinnostus erilaisia rakennesuunnittelun tehtäviä kohtaan auttaa sinua menestymään työssäsi. Muiden suunnittelualojen johtamisen koet positiivisena haasteena.

Lisätiedot ja hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Luhtamäki, puh. 050 467 7234, janne.luhtamaki@sweco.fi.

Hakuaika päättyy 25.4.2018. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi osoitteessa www.sweco.fi/tyopaikat. Olethan nopea, sillä täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Kansainväliseen Sweco-konserniin kuuluva Sweco Finland on rakennetun ympäristön ja teollisuuden innovatiivinen ja arvostettu asiantuntija Suomessa ja maailmalla. Palvelemme asiakkaitamme rakennetekniikan, talotekniikan, teollisuuden sekä ympäristö- ja yhdyskuntatekniikan aloilla ja tarjoamme myös projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita, arkkitehtisuunnittelua sekä asiantuntijapalveluita. Kaikkiaan 14 500 swecolaisesta 2 000 työskentelee Suomessa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi