Koulutuskoordinaattori

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 24.3.2017 Hae viimeistään 5.5.2017

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO tarjoaa rakennusalan aikuisopiskelijoille täydennys-, pätevöitymis- ja ammattitutkintoihin valmistavaa koulutusta, järjestää tutkintoja sekä harjoittaa rakennusalan palvelu-, neuvonta- ja kehitystoimintaa.

RATEKO hakee avustavaa

KOULUTUSKOORDINAATTORIA

Avustavan koulutuskoordinaattorin vastuualueita ovat mm. koulutusten suunnitteluun, käytännön organisointiin ja toteutukseen osallistuminen, asiakaspalvelu, kouluttajahaku ja -yhteistyö, koulutusmateriaaleista huolehtiminen, raportointi, markkinointimateriaalien laatimiseen osallistuminen sekä myyntitehtävät toimien osana ammattitaitoista henkilökuntaamme. Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

• rakennus- tai ympäristöalan tutkinto (insinööri, arkkitehti, DI), muutaman vuoden työkokemus rakennusterveyteen liittyvistä tehtävistä tai koulutusten järjestämisestä, rakennusterveysasiantuntijan pätevyys on eduksi
• hyvät suullisen ja kirjallisen viestinnän taidot sekä valmius vaihteleviin työtehtäviin tarpeen mukaan
• tietotekniikan ja tavallisimpien toimistosovellusten hyödyntämistaito
• työkokemusta organisointitaitoja vaativista tehtävistä
• oma auto ja matkustusvalmiutta

RATEKO tarjoaa näköalapaikan rakennusteollisuuden osaamisen kehittämisen parissa ja mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen, vahvan asiantuntijaorganisaation tuen, vastuullisen ja itsenäisen tehtäväkentän, kilpailukykyisen palkan ja hyvät työsuhde-edut sekä rennon työympäristön Helsingin keskustassa.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuskoordinaattori Meri Hietala, puh. 040 534 1960, maanantaisin ja perjantaisin klo 12-14.
Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 5.5.2017 osoitteeseen rekry@rakennusteollisuus.fi, otsikolla koulutuskoordinaattori.

Rakennusteollisuuden Koulutuskeskus RATEKO | www.rateko.fi

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi