Kokeile kuukausi maksutta

Kunnallistekniikan päällikkö

Parkanon kaupunki
Sijainti Parkano
Päivämäärät Julkaistu 7.9.2023 Hae viimeistään 24.9.2023

Haemme Parkanon kaupungille

KUNNALLISTEKNIIKAN PÄÄLLIKKÖÄ

Virka on tehtäväkentältään laaja-alainen kattaen koko teknisen toimen kunnallistekniikan ja kiinteistöjen rakentamisen ja kunnossapidon sekä muut erilliset tehtävät. Kunnallistekniikan päällikkönä toimit vastuualueen esimiehenä. Tehtäväsi sisältävät katujen ja kiinteistöjen suunnittelun, rakentamisen ja kunnossapidon. Toimit myös teknisen johtajan sijaisena. Talousasioiden osalta laadit oman toimialueesi osalta vuosittain esitykset käyttötalouden ja investointien määrärahoista. Osallistut teknisen lautakunnan asioiden valmisteluun oman vastuualueesi asioiden osalta. Liikenneturvallisuusasioissa toimit teknisen toimen edustajana kaupungin liikenneturvallisuustyöryhmässä.

Hakijalta edellytämme virkaan soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai aiempaa teknillisen opiston tai koulun tutkintoa sekä riittävää alan työkokemusta. Eduksi katsomme kokemuksen kunnallishallinnosta ja johtamisesta. Tehtävät edellyttävät kunnallistekniikan, kiinteistöjen ja rakentamista koskevien työmenetelmien, vaatimusten ja määräysten hyvää tuntemusta. Viranhaltijalta vaaditaan lisäksi hankintojen ja tekniset palvelut -tehtäväalueen lainsäädännön perusosaaminen.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunta-alan teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Kunnallistekniikan päällikön tehtäväkohtainen palkka on 4 711,62 €. Virkaan valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi-palvelun kautta täältä >. Hakuaika päättyy 24.9.2023 klo 23.59. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Tekninen johtaja Kari Santikko puh. 044 7865 601, kari.santikko@parkano.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Viimeisimmät näkökulmat