Kokeile kuukausi maksutta

Kunnallistekninen suunnittelija

Ylöjärven kaupunki
Sijainti Ylöjärvi
Päivämäärät Julkaistu 4.5.2022 Hae viimeistään 17.5.2022

Etsimme Ylöjärven kaupungin tekniikka- ja ympäristöosastolle kunnallisteknisen suunnittelun tehtäväalueelle suunnittelijaa 1.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Suunnittelijan tehtäviin kuuluu liikenneväylien, vesihuollon ja yleisten alueiden uudisrakennus- ja peruskorjaussuunnittelua sekä kaavoitukseen liittyvää kunnallistekniikan suunnittelua, suunnittelun ohjausta ja asioiden sekä asiakirjojen valmistelua kaupungin päätöksentekoon. Tarjoamme monipuolisen ja vaihtelevan tehtäväkokonaisuuden, joka mahdollistaa itsenäisen työskentelyn.

Työ on pääosin toimistotyötä ja tehtävän hoidon virallinen työpiste sijaitsee kunnallisteknisen suunnittelun omalla työpisteellä, mutta töiden teko osin etätyönä onnistuu työyhteisössä sopien joustavasti.

Suunnittelija tulee osaksi kunnallisteknisen suunnittelun neljän (4) hengen tiivistä työryhmää, johon haettavan henkilön lisäksi kuuluu toinen suunnittelija, suunnitteluassistentti sekä tehtäväalueen vetovastuullisena toimiva suunnitteluinsinööri.

Toimenkuva tarkentuu valittavan henkilön työkokemuksen mukaan.

Edellytämme

Toimen kelpoisuusehtona on yhdyskuntatekniikan opintosuunnalla suoritettu vähintään alemman korkeakouluasteen tai vastaava aikaisempi insinöörin tutkinto, sekä vähintään kolmen (3) vuoden kokemus kunnallistekniikan suunnittelusta cad-pohjaisia suunnittelujärjestelmiä hyväksi käyttäen. Tehtävän hoito edellyttää myös voimassa olevaa ajokorttia (vähintään B), mahdollisuutta oman auton käyttöön sekä hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Katsomme eduksi

Katsomme eduksi, mikäli hakijalla on aiempaa kokemusta mittaus- ja kartoitustoiminnan ja pohjatutkimustöiden ohjelmoinnista ja kokemusta koneohjauspohjaisten kohteiden toteutukseen liittyvien suunnitelmien ja koneohjausmallien luomisesta. Käytössämme on suunnittelussa YT-cad ja Autocad Civil 3D -ohjelmistot.

Itsensä kehittäminen sekä kehitysmyönteisyys kaupungin kunnallisteknisen suunnittelun toimintoja kohtaan on eduksi.

Arvostamme

Arvostamme asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, organisointikykyä, itsenäistä ja aloitteellista työotetta, tietoteknistä osaamista sekä paineensietokykyä.

Muut tiedot

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaan. Toimen täyttämisessä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemus pyydetään toimittamaan tiistaihin 17.5.2022 klo 15 mennessä Kuntarekryn kautta täältä > löytyvästä linkistä.

Lisätietoja antaa suunnitteluinsinööri Mirko Harjula, p. 050 384 8382, mirko.harjula@ylojarvi.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi