Avoimet työpaikat Pirkkalan kunta Partola Julkaistu Haku päättyy

Kunnossapitomestari

Haemme Tilapalveluun rakennusten kunnossapitoon

Kunnossapitomestaria

Haemme hyvää tyyppiä mukavaan ammattitaitoiseen työyhteisöömme uusiin toimitiloihin Partolaan. Pääset kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavaan kuntaan Suomen toiseksi suurimpaan kasvukeskukseen. Pirkkalassa on rohkea tekemisen meininki ja tutkitusti maan parhaat palvelut.

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa kunnan omistamien rakennusten kunnossapidon ja perusparannusten korjaustöitä esimiesasemassa, joko ulkopuolisilla urakoitsijoilla tai omilla resursseilla. Kunnossapidossa toimii kaksi mestaria, jotka työskentelevät tiiviissä yhteistyössä isännöitsijän ja talotekniikkamestarin kanssa. Kunnossapitomestarin työhön sisältyvät kohteesta riippuen mm. projektien suunnittelu, materiaali- ja urakoitsijahankinnat, tilaajavalvonta, työnjohto sekä työturvallisuus.

Arvostamme kokemusta korjausrakentamisesta ja rakennusten kunnossapidon korjausurakoiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta sekä tilaajaosaamista ja julkisten hankintojen tuntemusta.

Voit olla myös työuraa aloitteleva mestari, jolla on intoa ja motivaatiota kehittyä korjauskohteiden projektinjohtamisen huippuosaajaksi.

Edellytämme sinulta vähintään korkeakoulussa suoritettua rakennusmestarin tutkintoa tai aiempaa vastaavaa tutkintoa.

Tarjoamme kuntatyönantajan edut viiden tähden kunnassa ja hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Lisätiedot tilapalvelupäällikkö Timo Orjala, puh. 0400 469 776.

Hae virkaa 12.6.2017 klo 15 mennessä.

www.pirkkala.fi/tyopaikat

Pirkkalan kunta

Pirkkala on nopeasti kasvava kunta, jolla on paljon tarjottavaa noin 19 000 asukkaalleen. Kuntakeskus sijaitsee erinomaisten liikenneyhteyksien varrella vain noin kymmenen kilometrin päässä Tampereen keskustasta.

www.pirkkala.fi

Pirkkalan kunta - Kaikki avoimet työpaikat

Rakennuslehden pääuutisia