Kunnossapitomestari

Pirkkalan kunta
Sijainti Partola
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2017 Hae viimeistään 12.6.2017

Haemme Tilapalveluun rakennusten kunnossapitoon

Kunnossapitomestaria

Haemme hyvää tyyppiä mukavaan ammattitaitoiseen työyhteisöömme uusiin toimitiloihin Partolaan. Pääset kehittämään osaamistasi nopeasti kasvavaan kuntaan Suomen toiseksi suurimpaan kasvukeskukseen. Pirkkalassa on rohkea tekemisen meininki ja tutkitusti maan parhaat palvelut.

Tehtäviisi kuuluu toteuttaa kunnan omistamien rakennusten kunnossapidon ja perusparannusten korjaustöitä esimiesasemassa, joko ulkopuolisilla urakoitsijoilla tai omilla resursseilla. Kunnossapidossa toimii kaksi mestaria, jotka työskentelevät tiiviissä yhteistyössä isännöitsijän ja talotekniikkamestarin kanssa. Kunnossapitomestarin työhön sisältyvät kohteesta riippuen mm. projektien suunnittelu, materiaali- ja urakoitsijahankinnat, tilaajavalvonta, työnjohto sekä työturvallisuus.

Arvostamme kokemusta korjausrakentamisesta ja rakennusten kunnossapidon korjausurakoiden kokonaisvaltaisesta hoitamisesta sekä tilaajaosaamista ja julkisten hankintojen tuntemusta.

Voit olla myös työuraa aloitteleva mestari, jolla on intoa ja motivaatiota kehittyä korjauskohteiden projektinjohtamisen huippuosaajaksi.

Edellytämme sinulta vähintään korkeakoulussa suoritettua rakennusmestarin tutkintoa tai aiempaa vastaavaa tutkintoa.

Tarjoamme kuntatyönantajan edut viiden tähden kunnassa ja hyvät mahdollisuudet kehittyä ammatissasi.

Lisätiedot tilapalvelupäällikkö Timo Orjala, puh. 0400 469 776.

Hae virkaa 12.6.2017 klo 15 mennessä.

www.pirkkala.fi/tyopaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi