Kunnossapitopäällikkö

Sijainti Espoo
Päivämäärät Julkaistu 9.5.2018 Hae viimeistään 15.5.2018

Tervetuloa joukkoomme!

KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKKÖ
Kunnossapitopalvelut -palveluyksikköön
Työavain 4-83-18

Haemme asiantuntevaan joukkoomme kunnossapitopäällikköä johtamaan Kunnossapitopalvelut -palveluyksikköä. Palveluyksikkö kantaa merkittävän vastuun Espoon kaupungin kiinteistöjen korjauksista ja pitkän tähtäyksen suunnittelun ohjelmoinnista ja toteuttamisesta. Korjaus- ja perusparannusmäärärahat ovat vuosittain luokkaa 25 milj. euroa.

Toimintamme perustuu Espoon kaupungin talous- ja tuottavuusvaatimuksiin ja sen lähtökohtana on olla asiakkaillemme tarkoituksen mukaista. Kunnossapitopäällikkö vastaa palveluyksikön hankintojen kilpailutuksista ja sopimuksista sekä henkilöstösuunnittelusta ja työnjaosta.

Espoon kaupungin Tilapalvelut-liikelaitos huolehtii mm. kaupungin toimitilojen ja rakennusten hankkimisesta ja vuokraamisesta, ylläpidosta, korjaus-, kunnossapito- ja rakentamispalveluista. Henkilöstöä liikelaitoksessa on noin 555 ja liikevaihtomme on 240,0 milj. euroa.

Tehtävän hakuaika päättyy 15.5.2018 klo 15.45.

Katso tarkemmat hakutiedot
espoonrekry.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi