Kunnossapitopäällikkö

Sijainti Joensuu
Päivämäärät Julkaistu 7.5.2018 Hae viimeistään 18.5.2018

Joensuu on vireä Pohjois-Karjalan maakunnan keskus. Itä-Suomen elinvoimaisin kaupunkiseutu kasvaa ja kehittyy osaavien ihmisten ja hyvän ilmapiirin voimalla.

Joensuun Tilakeskuksella on nyt haettavana
KUNNOSSAPITOPÄÄLLIKÖN TEHTÄVÄ

Joensuun Tilakeskus hankkii kaupungin hallintokunnille toimitilat ja niiden käyttäjien tarvitsemat kiinteistöpalvelut.

Kunnossapitopäällikkö vastaa kaupungin omistamien kiinteistöjen rakennusteknisestä toimivuudesta ja kunnosta. Tehtäviin kuuluvat kaupungin kiinteistöjen rakennusteknisten kunnossapitotöiden, sisäilmakorjausten ym. suunnitteluttaminen ja rakennuttaminen. Kunnossapitopäällikkö laatii ja ylläpitää kunnossapidon työohjelmaa.

Kunnossapitopäällikön tehtävän kelpoisuusehtona on vähintään teknisen opiston tai ammattikorkeakoulun rakennusmestarin tai rakennustekniikan insinöörin tutkinto.

Arvostamme hyvää kokemusta kiinteistöjen korjaus- ja huoltotoiminnasta sekä talonrakennuksen työnjohtokokemusta. Lisäksi arvostamme kokemusta julkisista hankinnoista sekä hyvää alan sopimusehtojen, säännösten ja ohjeiden tuntemusta. Toimen hoito edellyttää asiakaspalvelulähtöistä ja oma-aloitteista asennetta sekä hyvää Suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Tehtävä edellyttää perus atk-osaamista ja toimialan perusohjelmistojen hallintaa. Tehtävän hoito edellyttää oman auton käyttöä.

Tehtävän palkkaus määräytyy teknisten sopimusten palkkaryhmän II hinnoittelutunnuksen 50102014 mukaisesti. Hakijat voivat esittää myös oman palkkatoivomuksen.

Tehtävä alkaa 1.9.2018 tai sopimuksen mukaan.

Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tehtävää haetaan sähköisesti Joensuun kaupungin internet -sivuilla osoitteessa: http://www.joensuu.fi/rekrytointi, josta löytyy myös täydellinen hakuilmoitus ja sähköinen hakemuslomake.

Opinto- ja työtodistukset esitetään haastattelun yhteydessä.

Hakuaika päättyy 18.5.2018 klo 15.00.

Lisätietoja tehtävästä antavat toimistoinsinööri Riitta Riihelä puh. 050 592 8056, riitta.riihela@joensuu.fi ja tilakeskuksen johtaja Timo Korhonen puh. 0500 678 229, timo.korhonen@joensuu.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi