Kunnossapitopäällikköä

Sipoon kunta
Sijainti Sipoo
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 21.8.2017

Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto vastaa koko kunnan investointien hallinnasta ja suunnittelusta, infran ja kunnan toimitilojen ylläpidosta ja viranomaistyöstä. Kunnan Toimitilat-yksikkö hallinnoi kunnan kiinteistöomaisuutta ja vastaa noin kahdeksankymmenen kiinteistön ylläpidosta ja huollosta. Organisaatiomme on kokonaisuuslähtöinen ja kehittämishaluinen.

Haemme nyt vakinaiseen toimeen laajaa näkemystä omaavaa

Kunnossapitopäällikköä

Keskeisenä tehtävänäsi on vastata kunnossapidon päivittäisen työn ja asiakaspalvelun toimimisesta sekä niiden kehittämisestä jatkossa entistäkin tehokkaammaksi.

Työsi yksi tärkeä osa-alue on rakennuksen koko elinkaaren tarpeiden huomioiminen suunnittelussa ja valmistuvien rakennusten sisällyttäminen ylläpitotoimintaan. Varmistat myös, että kaikissa rakennuksissa on tarvetta vastaava ylläpito. Tehtäväkokonaisuuden täydentää kiinteistöjen sisäilma-asioiden johtaminen yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan kasvavassa ja kehittyvässä kunnassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Takaamme, että päivistäsi ei tule tylsiä. Oletko siis valmis tarttumaan haasteeseen?

Katso lisätietoja ja hae tehtävään 21.8.2017 klo 16 mennessä Sipoon kunnan sivuilla olevan linkin kautta  www.sipoo.fi  -> Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi