Avoimet työpaikat Jyväskylän kaupunki Jyväskylä Julkaistu Haku päättyy

Kunnossapitotöiden rakennuttaja

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet keskellä Suomea!

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos, joka vastaa kaupungin omistuksessa tai hallinnassa olevasta kiinteistö- ja tilaomaisuudesta. Hallinnassamme on yhteensä noin 566 000 m2  toimitilaa ja liikevaihto on noin 93,2 milj. euroa. Vuotuinen investointibudjettimme on 28,2 milj. euroa.

Kunnossapidon rakennuttajaksi Jyväskylään

Haemme investointihankkeiden sekä kunnossapitotöiden rakennuttajaa. Tehtävään sisältyy rakennuttamista, suunnittelun ohjausta ja budjetointia.

Hakijalta edellytämme rakennusalan peruskoulutusta (rakennusinsinööri (AMK), rakennusmestari) ja kokemusta hankkeiden rakennuttamisesta sekä niiden käytännön toteuttamisesta myös kunnossapitotöissä.

Hakuaika päättyy 29.9.2017 klo 14.00.

Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän on noin 140 000 asukkaan vireä ja nuorekas kaupunki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Jyväskylästä löytyy työpaikkoja monilta eri toimialoilta.

Kaupunkiorganisaatiossa työskentelee noin 7000 osaajaa yli 400 ammattinimikkeellä. Jyväskylän kaupunki rekrytoi henkilöstöä sekä vakituisiin että määräaikaisiin tehtäviin. Kaupungin rekrytoinneista vastaa Jyväskylän kaupungin rekrytointi.

Rakennuslehden pääuutisia