Kunnossapitotöiden rakennuttaja

Jyväskylän kaupunki
Sijainti Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 1.9.2017 Hae viimeistään 29.9.2017

140 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet keskellä Suomea!

Jyväskylän Tilapalvelu on Jyväskylän kaupungin omistama liikelaitos, joka vastaa kaupungin omistuksessa tai hallinnassa olevasta kiinteistö- ja tilaomaisuudesta. Hallinnassamme on yhteensä noin 566 000 m2  toimitilaa ja liikevaihto on noin 93,2 milj. euroa. Vuotuinen investointibudjettimme on 28,2 milj. euroa.

Kunnossapidon rakennuttajaksi Jyväskylään

Haemme investointihankkeiden sekä kunnossapitotöiden rakennuttajaa. Tehtävään sisältyy rakennuttamista, suunnittelun ohjausta ja budjetointia.

Hakijalta edellytämme rakennusalan peruskoulutusta (rakennusinsinööri (AMK), rakennusmestari) ja kokemusta hankkeiden rakennuttamisesta sekä niiden käytännön toteuttamisesta myös kunnossapitotöissä.

Hakuaika päättyy 29.9.2017 klo 14.00.

Katso lisätietoja ja jätä hakemuksesi www.jyvaskyla.fi/rekrytointi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi