Kuntatekniikan päällikkö, Kunnossapitopäällikkö, Vesihuoltoinsinööri

Sipoon kunta
Sijainti Sipoo
Päivämäärät Julkaistu 25.8.2017 Hae viimeistään 11.9.2017

Sipoo on kasvava ja kehittyvä, kaksikielinen kunta Uudellamaalla, Helsingin läheisyydessä. Kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto tarjoaa kuntalaisille viihtyisän, turvallisen ja toimivan elinympäristön rakennuttamalla ja ylläpitämällä Sipoon infraa ja toimitiloja. Kasvustrategiaan vastaten tavoitteenamme on yhdyskuntarakenteen kehittäminen entistä viihtyisämmäksi ja tarkoituksenmukaisemmaksi.

Haemme innovatiiviseen työyhteisöömme laajaa näkemystä omaavia ammattilaisia. Haussa on nyt

Kuntatekniikan päällikkö
Kunnossapitopäällikkö
Vesihuoltoinsinööri

Kuntatekniikan päällikkö vastaa kunnan yleisten alueiden toiminnasta kokonaisuutena, joka käsittää mm. katujen- ja viheralueiden kunnossapidon ja infrainvestoinnit. Työ on yhteistyötä esisuunnittelusta lähtien kaavoituksen, rakennusvalvonnan ja muiden yksiköiden kanssa. Tehtävässä painottuukin kokonaisuuksien hallinta ja kauaskantoinen strateginen suunnittelu.

Kunnossapitopäällikön vastuulla on toimitilojen kunnossapidon päivittäisen työn ja asiakaspalvelun toimiminen. Tärkeänä osana on rakennuksen koko elinkaaren tarpeiden huomioiminen jo suunnittelussa ja valmistuvien rakennusten sisällyttäminen ylläpitotoimintaan sekä sisäilma-asioiden johtaminen.

Vesihuoltoinsinööri vastaa vesihuollon asiantuntijatöistä, kuten mm. laajentumisinvestointien ja perusparannusinvestointien suunnitteluttamisesta, rakennuttamisesta, valvonnasta ja sijoitussopimuksista yhdessä vesihuoltolaitoksen muiden asiantuntijoiden kanssa.

Organisaatiossamme tärkeää on kokonaisuuslähtöisyys ja toiminnan ja palveluiden kehittäminen osaavan asiantuntijatiimin kanssa. Innostuitko näköalapaikasta kasvavan kunnan palveluiden kehittämisen parissa?

Katso lisätietoja ja hae tehtävään 11.9.2016 klo 16 mennessä Sipoon kunnan sivuilta löytyvän linkin kautta  www.sipoo.fi  -> Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi