Kustannusasiantuntija

Jones Lang LaSalle Finland Oy
Päivämäärät Julkaistu 14.9.2017 Hae viimeistään 13.10.2017

Nyt haemme kasvavaan joukkoomme:

Kustannusasiantuntijaa

Olet osaava, suoraviivainen, vastuuntuntoinen ja luotettava tiimipelaaja. Kykenet sujuvaan yhteistyöhön sekä oman tiimin, että rakennushankkeiden muiden sidosryhmien kanssa. Ymmärrät oman keskeisen merkityksesi tiimin onnistumisessa ja pyrit aina tuomaan siihen oman panoksesi. Olet ihmisenä kehitysmyönteinen, sekä kykenet kehittämään kustannusarvioinnin ja siihen kytkeytyvän toteutumatiedon keräämisen toimintatapoja/järjestelmiä. Ymmärrät kustannusarvioiden systematiikan suhteessa projektin eri vaiheissa tapahtuvien päätöksentekotilanteiden vaatimuksiin.

Tehtäväsi on laatia rakennuttamiimme hankkeisiin kustannusarvioita, sekä kehittää arviointijärjestelmäämme jatkuvasti paremmaksi. Kustannusarvioita tulet laatimaan vaihtelevan kokoisista talonrakentamishankkeista. Rooliisi kuuluu myös tarvittaessa tukea projektien suunnittelunohjausta kustannusten näkökulmasta. Muilta osin tehtävänkuvaasi voidaan muokata osaamisesi ja mielenkiintosi mukaan.

Pääasiallinen arviointityövälineesi on TAKU-ohjelmisto, jonka käytöstä edellytämme riittävää osaamista. Tehtävässä edellytetään soveltuvaa rakennusalan koulutustaustaa (esim. DI, RI, Rkm). Arvostamme rakentamisen kustannuksiin liittyvää näkemyksellisyyttä, sekä kykyä niiden analyyttiseen tarkasteluun. Aiempi rakennuttajatehtävissä saatu kustannusarviointikokemus tai esimerkiksi rakennusliikkeen kustannuslaskentatehtäviin liittyvä työkokemus katsotaan eduksi. Suomen kielen sujuva hallinta on tehtävässä ehdoton edellytys, hyvä englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme työn kasvavassa, nuorekkaassa ja kansainvälisessä yhtiössä ja hyvän tiimin, jossa voit edelleen kehittää niin itseäsi kuin työyhteisöäsi. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Jos kiinnostuit, kerro meille itsestäsi lisää toimittamalla vapaamuotoinen hakemus palkkatoivomuksineen ja CV osoitteella pirita.satta@eu.jll.com viimeistään 13.10.2017.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jani Ruotsalainen, Head of Construction, jani.ruotsalainen@eu.jll.com

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi