Kustannusinsinööri

Päivämäärät Julkaistu 24.5.2019 Hae viimeistään 7.6.2019

TULE TEKEMÄÄN TÖITÄ KANSSAMME

KUSTANNUSINSINÖÖRI

HAEMME KUSTANNUSINSINÖÖRIÄ, JOLLE RAKENNUSALA ON TUTTU YMPÄRISTÖ. Tehtäviisi kuuluu hinnoittelu, ennakkotarjouspyyntöjen laadinta, tarjousten vertailujen tekeminen ja tavoitearvioiden tekeminen. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita yhdessä hankinnan ja tuotannon kanssa. Työtehtävät tulevat olemaan lähinnä asuntokohteita hankekehityksen, omaperusteisen asuntotuotannon sekä kilpailu-urakoiden parissa. Kohteet ovat saneeraus- että uudisrakentamista. Työskentelet Helsingin toimipisteessä Malmilla.

ODOTAMME sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri AMK/DI). Sinulla on jo ainakin muutaman vuoden kokemus kustannuslaskennasta. Työmaakokemus esimerkiksi työmaainsinöörin tai työnjohtajan tehtävistä katsotaan eduksi. Olet työssäsi oma-aloitteinen, täsmällinen ja vastuuntuntoinen. Osaat lukea piirustuksia ja kokemuksesi kautta pystyt löytämään kustannustehokkaita ratkaisuja. Osaat käyttää ja hyödyntää työssäsi Office-ohjelmia (Excel, Word). Ennen kaikkea haluat kehittyä ja oppia uutta.

TARJOAMME sinulle mielenkiintoisia, monipuolisia ja vastuullisia tehtäviä, erilaisten projektien parissa. Pääset luotettavaan yritykseen, jossa olet mukana kehittämässä alaa ja omaa osaamistasi. Meillä on viihtyisät työtilat hyvien kulkuyhteyksien lähellä. Saat kilpailukykyiset edut. Meillä tehdään töitä yhdessä mukavien työkavereiden kanssa.

LISÄTIEDOT JA HAKEMUKSET:
Harri Tontti, laskentapäällikkö harri.tontti@varte.fi 040 843 9045
Vesa Yrjönen, Teknisen toimiston päällikkö vesa.yrjönen@varte.fi 040 090 5015

Lähetä hakemus viimeistään 7.6.2019.

Varte-konserni on suomalainen talonrakennusalan perheyritys, joka on toiminut jo yli 20 vuoden ajan.

www.varte.fi

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi