Kustannusinsinööri Helsinkiin ja Työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja Kuopioon

Sijainti Helsinki ja Kuopio
Päivämäärät Julkaistu 18.5.2017 Hae viimeistään 28.5.2017

Kustannusinsinööri

Tule vahvistamaan entisestään talonrakentamisen yksikköämme Helsingin Mannerheimintielle. Olemme osaava toimitilojen, teollisuustilojen ja julkisten rakennusten toteuttaja sekä suurten projektien taitaja. Vaativat ja mielenkiintoiset kohteemme tarjoavat monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä alan huippuammattilaiseksi edistyksellisessä ilmapiirissä ja kokeneiden kollegoiden tukemana.

Kustannusinsinöörinä olet keskeisessä roolissa yksikön kustannus- ja tarjouslaskennassa, rakennushankkeiden kustannusten arvioinnissa ja työmaiden kustannustavoitteiden määrittelyssä. Laadit itsenäisesti kustannusarvioita (määrälaskenta ja hinnoittelu) yhdessä hankinnan ja toteutuksen kanssa. Lisäksi osallistut suunnittelun kustannusohjaukseen yhteistyössä markkinoinnin ja asiakkaan kanssa.

Meille on tärkeää, että haluat olla mukana kehittämässä toimivaa, motivoitunutta ja osallistuvaa tiimiä ja osaat toimia yhteistyössä kaikkien oleellisten sidosryhmien kanssa.

Kokemus ja taidot, joita toivomme sinulta:

–       Rakennusalan insinööri- tai rakennusmestarikoulutusta tai loppusuoralla olevia opintoja ko. tutkintojen osalta

–       Työmaakokemusta sekä kokemusta rakennusalan kustannuslaskentatehtävistä

–       Tavoitteellista ja järjestelmällistä työskentelytyyliä sekä kykyä keskittyä yksityiskohtiin

–       Itsenäisyyttä ja oma-aloitteisuutta

–       Joustavuutta ja paineensietokykyä

 

Tule kasvamaan kanssamme

Lisätietoa tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Reijo Vuorio, puh 050 357 3550.

Hae heti tai 30.6. mennessä tästä

 

Työnjohtaja ja vastaava työnjohtaja Kuopioon

Tule laatuhankkeiden pariin toimitila-, asunto- ja korjausrakentamisen työmaille Kuopioon! Tehtävänäsi on vastata työmaan toteutumisesta taloudellisten, laadullisten ja aikataulullisten tavoitteiden mukaisesti. Tule mukavaan porukkaan rakentamaan fiksusti!

Johdat työmaata NCC:n arvojen mukaisesti ja innostavalla asenteella. Työmaan toimiminen työturvallisuussäännösten ja -määräysten mukaisesti on työnjohdon käsissä. Ennen kaikkea vastuullasi on rakennusalan ammattilaistiimin asiantunteva ja motivoiva johtaminen.

Toivomme vähintään muutaman vuoden kokemusta uudis- tai korjausrakennusprojekteista sekä soveltuvaa rakennusalan koulutusta. Olet jämäkkä, yhteistyökykyinen ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tunnet työturvallisuusasiat omaksesi ja varmistat vastuullesi kuuluvien tehtävien laadukkaan lopputuloksen. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on vahva laatu- ja kustannusosaaminen.

Tarjoamme sinulle ison talon edut, monia työmahdollisuuksia ja ympäristön, jossa työskentelyä ohjaavat vahva onnistumisen halu, vastuullisuus ja viihtyisä ilmapiiri. Arvostamme henkilöstön työn ja vapaa-ajan terveellistä tasapainoa ja työskentelemme aktiivisesti sen puolesta. NCC:läiset ovat tyytyväisiä ja työstään ylpeitä!

Kysy lisää aluejohtaja Marko Onttiselta, p. 050 5275 918 tai työpäällikkö Tuukka Kuukkaselta, p. 050 405 8550.

Hae 28.5. mennessä!

Työnjohtajahakemukseen pääset tästä

Vastaavan työnjohtajan hakemukseen pääset tästä

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi