Avoimet työpaikat Vantaan kaupunki Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Kustannuslaskennan asiantuntija, sähköteknikko, sisäilma-asiantuntija

KUSTANNUSLASKENNAN ASIANTUNTIJA
Tehtäviin kuuluvat toimitilahankkeiden kustannuslaskenta, kustannusohjaus ja -seuranta ja raportointi sekä kustannuslaskentaan liittyvät palveluhankinnat.
Tarjoamme vastuullisia tehtäviä ja mielenkiintoisen näköalapaikan kasvavan kaupungin toimitila-asioihin.

SÄHKÖTEKNIKKO
Tehtäviisi kuuluu kiinteistötarkastukset ja -katselmukset sekä kiinteistöjen korjaushankkeiden sähkötekniikan suunnittelunohjaus, aikataulu- ja talousohjaus, rakentamisen valmistelu, rakentamisen toteutuksen johtaminen ja valvonta sekä hankkeiden vastaanottoon ja takuuaikaan liittyvät tehtävät.
Toimit kunnossapidon tulosyksikössä sähkötekniikan asiantuntijana, kunnossapito- ja korjaushankkeiden valvojana sekä osallistut kunnossapidon ja korjausohjelmien laadintaan.

SISÄILMA-ASIANTUNTIJA
Tehtäviisi kuuluu sisäilmaolosuhteiden laadun tutkimusten, selvitysten, lausuntojen ja korjaussuunnitelmien tilaaminen ja arviointi. Tehtäviisi kuuluu myös osallistuminen oireiluilmoitusten vastaanottamiseen ja käsittelyyn. Sisäilma-asiantuntijana vastaat kosteusvauriotutkimusten- ja korjausten tarveselvitysten ja toimintasuunnitelmien laadinnasta sekä osallistut asiantuntijana korjauskohteiden läpivientiin.
Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua kiinteistönpitoon, kosteusvaurioiden ja sisäilmaongelmien ennaltaehkäisyyn liittyviin kehittämistehtäviin sekä korjausprosessin hallintaan.

Lisätietoja ja tehtävien haku rekrytointisivullamme www.tyonhaku.vantaa.fi. Hakuaika tehtäviin päättyy 15.2.2018 klo 16.00

Katso myös muut avoimet työpaikkamme
www.vantaarekry.fi

Rakennuslehden pääuutisia