Avoimet työpaikat Badenoch&Clark Espoo Julkaistu Haku päättyy

Kustannuslaskennan Asiantuntija

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 000 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2 200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin liittyviä asiantuntijapalveluita. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme. Lisätietoja Rambollista: http://www.ramboll.fi

 

Oletko Sinä Ramboll CM:n uusi

Kustannuslaskennan Asiantuntija

Mikäli olet valmis kasvamaan ammattilaisena ja ottamaan haasteen vastaan, olet mahdollisesti etsimämme henkilö. Haemme nyt kokenutta kustannuslaskennan asiantuntijaa Espoon yksikköömme vastaamaan kiinteistösektorin kustannuslaskennasta sekä uudisrakentamisen että korjausrakentamisen hankkeissa. Tehtävässäsi laadit tavoitehinta- ja rakennusosa-arvioita sekä ohjaat ja arvioit osaltasi hankkeiden taloudellisuutta. Tehtävässäsi työskentelet sekä itsenäisesti että yhteistyössä erilaisten projektitiimien kanssa jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää Sinulta vähintään 5 vuoden kokemusta talonrakennushankkeiden kustannusohjaustehtävistä sekä soveltuvaa rakennusteknistä koulutusta (insinööri / DI). Lisäksi Haahtelan TAKU -kustannuslaskentajärjestelmä on Sinulle tuttu. Asenteeltasi olet hyvällä paineensietokyvyllä varustettu oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen asiakaslähtöinen ammattilainen, jolla on kyky sopeutua jatkuvasti muuttuviin tilanteisiin.

Kiinnostuitko? Mikäli löydät itsesi edellä mainitusta kuvauksesta, otathan yhteyttä! Jätäthän ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian tai 17.9. mennessä osoitteessa www.badenochandclark.fi. Lisätiedusteluihin vastaa rekrytointikonsultti Marko Paldanius (puh. 040 7725833 / email: marko.paldanius@badenochandclark.fi). Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Odotamme hakemustasi!

Rakennuslehden pääuutisia