Kustannuslaskija

Päivämäärät Julkaistu 25.2.2019 Hae viimeistään 10.3.2019
Etsimme nyt ammattitaitoiseen porukkaamme
Kustannuslaskijaa

jatkuvaan työsuhteeseen työskentelemään vaativien toimisto- ja liiketilojen saneerausprojekteihin ja teollisuusrakentamiseen liittyvän laskennan parissa pääkaupunkiseudulla. Toimimme urakoitsijana monenlaisissa yrityksien ja kiinteistöosakeyhtiöiden rakennushankkeissa, esimerkiksi uudisrakennuksissa, laajennuksissa ja tilojen sisäisissä muutostöissä. Etsimme kustannuslaskijaa toteuttamaan yrityksemme laskennallista kokonaisuutta yhdessä laskentapäällikkömme kanssa.

Odotamme kustannuslaskijalta rakennusalan insinöörin tai rakennusmestarin koulutusta. Voit olla uraasi aloitteleva alan ammattilainen tai jo kokemusta pidempään kerryttänyt konkari. Työtehtävän painopistettä ja vaativuutta voidaan muokata joustavasti kokemustaustan mukaan. Osuvalla ja asiantuntevalla kustannuslaskennalla on tärkeä rooli yrityksemme kokonaistoiminnan kannalta, ja tässä tehtävässä pääset osallistumaan sekä urakoiden tarjouslaskentaan että kustannusten seurantaan niin materiaalien kuin työkustannustenkin osalta. Erityisesti toivomme valittavalta henkilöltä aitoa oppimishalukkuutta, kiinnostuneisuutta laskentaa kohtaan ja toimeen tarttuvaa työskentelyotetta.

Isotalolla on tyypillistä sitoutunut henkilöstö, pitkät työurat sekä halu tuoda kokemusta ja asiantuntemusta liiketilojen muutostöiden ja teollisuusrakentamisen urakointiin. Pääset mukaan kasvavaan ja innovatiiviseen porukkaan, jossa työtehtäviäsi voidaan määritellä ja kehittää kokemuksen ja osaamisen mukaan. Kokeneemmat kollegat auttavat perehtymään yrityksen toimintamalleihin ja projekteihin sekä tukevat ammatillista kehittymistä. Arjasmaa Yhtiöt tarjoaa henkilöstölleen mukavan työilmapiirin, hyvät henkilöstöedut ja ajanmukaisen palkkauksen.

Lue lisää yrityksestämme osoitteesta www.rakennusisotalo.fi ja täytä hakemuksesi 10.3.2019 mennessä. Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, otamme yhteyttä potentiaalisiin hakijoihin heti sopivien hakemusten saapuessa. Lisätietoja tehtävästä antaa MPS:n konsultti Veronika Solovian, puh. 020 746 9463 / veronika.solovian(at)mps.fi.

Hae tästä >

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi