Kustannuslaskija

Rakennusliike Lapti Oy
Sijainti Tampere, Turku, Vantaa
Päivämäärät Julkaistu 31.5.2021 Hae viimeistään 20.6.2021

Haemme kustannuslaskijaa

Tehtävässäsi vastaat laskennan toteutuksesta omalta osaltasi, hoidat hankkeiden jälkilaskentaa ja keräät erilaista seurantatietoa. Sinulla on myös tärkeä rooli alueesi kustannuslaskennan kehittämisessä. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä laskennan näkökulmasta alueen hankinnan, laskennan ja tuotannon yhteistyökumppaneiden kanssa. Asemapaikkasi voi olla Vantaan, Tampereen tai Turun toimistolla, tarvittaessa myös etätyöt onnistuvat.

Mitä toivomme sinulta?
Voit olla muutaman vuoden alalla ollut tai jo pitkään rakentamisen parissa viihtynyt. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (rkm tai insinööri) sekä halua ja kiinnostusta kehittyä kustannushallinnan huippuammattilaiseksi. Hyvät vuorovaikutustaidot, huolellisuus ja pitkäjänteisyys ovat vahvuutesi.

Mitä tarjoamme sinulle?
Rakennamme sinulle tavoitteisiisi sopivan urapolun Laptilla vuosiksi eteenpäin.

Henkilöstön ja yrityksen hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Siksi panostamme työhyvinvointiisi monipuolisesti. Totta kai tarjoamme myös kattavat henkilöstöedut palkan lisäksi, josta mielellään keskustelemme kanssasi kasvotusten.

Haluatko kuulla lisää?

Tarkempaa tietoa tehtävästä antaa laskentapäällikkö Sami Heikkilä, puh. 040 5306524.

Lähetä hakemus 20.6.2021 mennessä osoitteessa lapti.fi/rekrytointi.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi