Kustannuslaskijaa, hankintainsinööriä ja työmaa-/tuotantoinsinööriä

Lapcon Oy
Sijainti Vantaa, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 2.6.2017 Hae viimeistään 13.6.2017

Lapcon Oy on Rakennusliike Lapti Oy:n 100 % omistama tytäryhtiö, joka toimii rakentamisen palveluyrityksenä konserniin kuuluville yhtiöille. Rakennusliike Lapti Oy on vahvan asuntorakentamisen ohella Suomen johtava hoivakiinteistöjen rakentaja. Laptin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 150 miljoonaa euroa ja vuodelle 2017 liikevaihdon kasvu jatkuu vahvana.
Nuorekas ja innovatiivinen urakointiyhtiö Lapcon hakee

Kustannuslaskijaa
Vantaalle tai Ouluun

Sinulla on kokemusta eri tyyppisten rakennushankkeiden määrälaskennasta ja hinnoittelusta. Hyvät vuorovaikutustaidot, huolellisuus ja pitkäjänteisyys ovat vahvuutesi. Voit olla muutaman vuoden alalla ollut tai jo pitkään rakentamisen parissa viihtynyt.
Lapcon hakee myös

Hankintainsinööriä
Vantaalle

Haemme menestyvään porukkaamme innokasta ja hyvin ihmisten kanssa toimeen tulevaa rakennusalan ammattilaista. Tunnet tai olet kiinnostunut hankintatoimesta, hallitset hyvin isoja kokonaisuuksia, olet tarkka ja sinulla on hyvät neuvottelutaidot.
Lisäksi haemme Lapconiin

Työmaa-/tuotantoinsinööriä
Vantaalle

Haemme työmaa- / tuotantoinsinööriä monipuolisiin työmaan tukitoimintoihin sekä takuutyöasioiden pariin. Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta ja halua kehittyä alan parhaimmistoon. Vastineeksi tarjoamme hyvän työporukan, turvatun työsuhteen ja kilpailukykyisen palkkauksen.
Lisätietoja tehtävistä antaa Lapcon Oy, toimitusjohtaja Petteri Rontti, puh. 040 771 1554.
Täytä hakemus viimeistään 13.6.2017 osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi