Kustannuslaskija/laskentapäällikkö

Lapti Group
Sijainti Vantaa, Jyväskylä
Päivämäärät Julkaistu 22.5.2017 Hae viimeistään 31.5.2017

Rakennusliike Lapti Oy on osa valtakunnallista, vakavaraista Lapti-konsernia, johon kuuluvat myös talotekniikkaan keskittynyt Nuotek Oy ja urakointiyhtiö Lapcon Oy. Konserni rakentaa asuntoja, toimitiloja sekä terveydenhoito- ja hoivakiinteistöjä. Vahvan asuntorakentamisen ohella Lapti-konserni on Suomen johtavia hoivakiinteistöjen rakentajia. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli 159 miljoonaa euroa. Konserni työllistää 390 henkilöä. Lapti on osa voimakkaasti rakennusalalla kasvavaa Kastelli-konsernia.
Lue lisää lapti.fi

Haemme

KUSTANNUSLASKIJAA

Vantaalle
Tehtävässäsi sinulla on tärkeä rooli alueesi kustannuslaskennan kehittämisessä. Sinulla on kokemusta eri tyyppisten rakennushankkeiden määrälaskennasta ja hinnoittelusta. Hyvät vuorovaikutustaidot, huolellisuus ja pitkäjänteisyys ovat vahvuutesi. Voit olla muutaman vuoden alalla ollut tai jo pitkään rakentamisen parissa viihtynyt. Maanrakennuksen laskentakokemus katsotaan eduksi.

Haemme myös

KUSTANNUSLASKIJAA / LASKENTAPÄÄLLIKKÖÄ

Jyväskylään
Sinulla on kokemusta asunto- ja toimitilakohteiden kustannuslaskennasta ja hinnoittelusta. Tunnet eri toteutusmenetelmät ja kustannuksiin vaikuttavat tekijät. Sinulla on tärkeä rooli alueen kustannuslaskennan kehittämisessä ja työmaiden tavoitearvioiden laadinnassa. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, huolellisuutta ja pitkäjänteisyyttä. Työmaakokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, uudenaikaiset työvälineet ja mahdollisuuden kehittyä tehtävien mukana.
Lisätietoja Vantaan tehtävästä antaa laskentapäällikkö Sami Heikkilä, puh. 040 530 6524 ja Jyväskylän tehtävästä Keski-Suomen aluejohtaja Raimo Pesola, puh. 050 305 9360.

Täytä hakemus viimeistään 31.5.2017 osoitteessa lapti.fi/tule-meille-toihin

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi