Kustannuspäällikkö

Helsingin kaupunki
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 10.3.2017 Hae viimeistään 20.3.2017

Asuntotuotantotoimisto (ATT) rakennuttaa ja peruskorjaa Helsingin kaupungin ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti laadukkaita ja elinkustannuksiltaan edullisia koteja. ATT:llä työskentelee noin 70 asiantuntijaa, joilla on tinkimätön ammattitaito ja asenne rakennuttamista ja sen kehittämistä kohtaan.

Kustannuspäällikkö

Kustannuspäällikkönä toimit talonrakennushankkeiden kustannusohjauksen asiantuntijana ja vastaat suunnitelmien kustannustehokkuustavoitteiden asettamisesta sekä seurannasta hankesuunnittelu- ja toteutussuunnitteluvaiheessa.

Edellytämme korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden kokemusta kustannussuunnittelusta. Olet kiinnostunut kohtuuhintaisen asuntotuotannon edellytysten luomisesta, olet valmis tavoitteelliseen yhteistyöhön ratkaisuhakuisella ja kehittävällä otteella.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen asiantuntevassa organisaatiossa, Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä mahdollisuudet kehittyä tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja Risto Mykkänen 14.3. klo 9 – 11 ja 15.3. klo 14 – 16 (puh. 09 310 32312). Jätäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään 20.3. klo 16 osoitteessa helsinkirekry.fi (Työavain 1-3-17).

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi