Avoimet työpaikat Helsingin kaupunki Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Kustannuspäällikkö

Asuntotuotantotoimisto (ATT) rakennuttaa ja peruskorjaa Helsingin kaupungin ja asiakkaiden tavoitteiden mukaisesti laadukkaita ja elinkustannuksiltaan edullisia koteja. ATT:llä työskentelee noin 70 asiantuntijaa, joilla on tinkimätön ammattitaito ja asenne rakennuttamista ja sen kehittämistä kohtaan.

Kustannuspäällikkö

Kustannuspäällikkönä toimit talonrakennushankkeiden kustannusohjauksen asiantuntijana ja vastaat suunnitelmien kustannustehokkuustavoitteiden asettamisesta sekä seurannasta hankesuunnittelu- ja toteutussuunnitteluvaiheessa.

Edellytämme korkeakoulututkintoa sekä usean vuoden kokemusta kustannussuunnittelusta. Olet kiinnostunut kohtuuhintaisen asuntotuotannon edellytysten luomisesta, olet valmis tavoitteelliseen yhteistyöhön ratkaisuhakuisella ja kehittävällä otteella.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen asiantuntevassa organisaatiossa, Helsingin kaupungin työsuhde-edut sekä mahdollisuudet kehittyä tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuttamisjohtaja Risto Mykkänen 14.3. klo 9 – 11 ja 15.3. klo 14 – 16 (puh. 09 310 32312). Jätäthän hakemuksesi tehtävään viimeistään 20.3. klo 16 osoitteessa helsinkirekry.fi (Työavain 1-3-17).

Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Rakennuslehden pääuutisia