Kustannussuunnittelija

Liikelaitos Oulun Tilakeskus
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 16.2.2017 Hae viimeistään 23.2.2017

Oulun kaupungin liikelaitos Oulun Tilakeskuksessa on haettavana

kustannussuunnittelijan

vakinainen tehtävä.

Kustannussuunnittelijan työnkuvaan kuuluu talonrakennushankkeiden erilaiset kustannuslaskentaan liittyvät tehtävät: tavoitehinta- ja rakennusosa-arvioiden laadinta, jälkilaskenta ja kassavirtaennusteet sekä osittain rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Kustannussuunnittelijan keskeisenä tehtävänä on osallistuminen talousarvion laadintaan sekä tilinpäätösten valmisteluun. Työhön sisältyy myös nykyisen rakennuskannan teknisen arvon laskenta ja arvomäärityksen ajan tasalla pitäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva opisto- tai korkea-asteen tutkinto (rakennusalan insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin tutkinto). Lisäksi edellytetään riittävää perehtyneisyyttä kustannuslaskentaan, kokemusta kustannuslaskenta- ja rakennusalan työmaatehtävistä (työnjohto) sekä julkisen hankintamenettelyn tuntemusta, hyviä neuvottelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja sosiaalisia valmiuksia laajaan tiimityöskentelyyn sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Eduksi luetaan käytettävien ohjelmien tuntemus ja kokemus toimistoinsinöörin/-mestarin ja/tai rakennuttamisen tehtävistä. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/854/2017. Hakemukset on toimitettava 23.2.2017 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Huhtala, p. 050 374 7629 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi