Avoimet työpaikat Liikelaitos Oulun Tilakeskus Oulu Julkaistu Haku päättyy

Kustannussuunnittelija

Oulun kaupungin liikelaitos Oulun Tilakeskuksessa on haettavana

kustannussuunnittelijan

vakinainen tehtävä.

Kustannussuunnittelijan työnkuvaan kuuluu talonrakennushankkeiden erilaiset kustannuslaskentaan liittyvät tehtävät: tavoitehinta- ja rakennusosa-arvioiden laadinta, jälkilaskenta ja kassavirtaennusteet sekä osittain rakennuttamis- ja valvontatehtävät. Kustannussuunnittelijan keskeisenä tehtävänä on osallistuminen talousarvion laadintaan sekä tilinpäätösten valmisteluun. Työhön sisältyy myös nykyisen rakennuskannan teknisen arvon laskenta ja arvomäärityksen ajan tasalla pitäminen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva opisto- tai korkea-asteen tutkinto (rakennusalan insinöörin (AMK) tai diplomi-insinöörin tutkinto). Lisäksi edellytetään riittävää perehtyneisyyttä kustannuslaskentaan, kokemusta kustannuslaskenta- ja rakennusalan työmaatehtävistä (työnjohto) sekä julkisen hankintamenettelyn tuntemusta, hyviä neuvottelutaitoja, oma-aloitteisuutta ja sosiaalisia valmiuksia laajaan tiimityöskentelyyn sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Eduksi luetaan käytettävien ohjelmien tuntemus ja kokemus toimistoinsinöörin/-mestarin ja/tai rakennuttamisen tehtävistä. Tehtävässä käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Tehtävää haetaan sähköisesti osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli hakemusta ei ole mahdollista jättää sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/854/2017. Hakemukset on toimitettava 23.2.2017 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mika Huhtala, p. 050 374 7629 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@ouka.fi.

Liikelaitos Oulun Tilakeskus

Oulu on Skandinavian pohjoinen pääkaupunki, jossa yhdistyvät luova ilmapiiri ja huipputeknologia, yrittäjyys ja taitavat tekijät, modernin merikaupungin omaperäinen kulttuuri ja elävä maaseutu. Oulussa on kunnioitettava koulutustarjonta ja Euroopan nuorin väestö sekä kykyä yhdessä rohkeasti rakentaa osaamisesta kansainvälisiä menestystarinoita. Kaikki tämä sopivan suuressa ja hyvinvoivassa kaupungissa, joka tarjoaa erinomaiset eväät onnelliseen elämään. Oulun kaupunki on noin 12 000 henkilön työpaikka ja Tampereen pohjoispuolisen Suomen suurin työnantaja.

Rakennuslehden pääuutisia