Kustannussuunnittelija

Oulun kaupunki
Sijainti Oulu
Päivämäärät Julkaistu 28.2.2017 Hae viimeistään 14.3.2017

Liikelaitos Oulun Tilakeskus on Oulun kaupungin tilojen käyttäjien luotettava kumppani ja rakennusten asiantunteva omistaja. Liikelaitos Oulun Tilakeskus hallinnoi ja järjestää ylläpitotoiminnan Oulun kaupungin julkisissa rakennuksissa, vuokraa hallintokuntien tarvitsemat toimitilat sekä rakennuttaa peruskorjaus- ja uudisrakennuskohteet.

Haemme nyt hankekehitys- ja rakennuttamistiimiimme KUSTANNUSSUUNNITTELIJAA.

Kustannussuunnittelijana tehtäväsi keskittyy talonrakennushankkeiden kustannuslaskentaan – laadit tavoitehinta- ja rakennusosa-arvioita, teet jälkilaskentaa ja kassavirtaennusteita, lasket nykyisen rakennuskantamme teknisen arvon ja pidät arvomäärityksen ajan tasalla. Lisäksi olet keskeinen henkilö koko Tilakeskuksen talousarvion laadinnan ja tilinpäätöksen valmistelun kannalta. Mikäli intoa riittää, sinulla on mahdollisuus toimia jonkin verran myös rakennuttamis- ja valvontatehtävissä.

Odotamme sinulta:

– vahvaa kiinnostuneisuutta ja käytännön ammattitaitoa kustannuslaskennasta

– riittävää rakennusalan toimialatuntemusta ja tehtävään soveltuvaa opisto- tai korkea-asteen tutkintoa (kelpoisuusvaatimus)

– riittävää perehtyneisyyttä rakennusalan työmaatehtäviin (työnjohto) ja julkiseen hankintamenettelyyn

– toisia arvostavaa ja neuvottelevaa otetta

– sujuvia viestintävalmiuksia suomen kielellä

– oma-aloitteista ja aikaansaavaa työotetta.

Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä Oulun kaupungissa keskeiselle näköalapaikalle, kehittämään omaa osaamistasi työympäristössä, jossa tutkitusti on erinomainen ja kannustava työilmapiiri. Tehtävää aiemmin hakeneiden hakemukset huomioidaan haussa.

Hae tehtävää sähköisellä hakemuslomakkeella osoitteessa www.ouka.fi/tyopaikat. Mikäli sinun ei ole mahdollista jättää hakemusta sähköisesti, toimita hakemus osoitteeseen Oulun kaupungin kirjaamo, PL 27, 90015 Oulun kaupunki, käyntiosoite Torikatu 10 A. Hakemuksessa on mainittava tehtäväkohtainen diaarinumero OUKA/854/2017. Hakemukset on toimitettava 14.3.2017 klo 16.00 mennessä.

 

Työ alkaa:                                        Sopimuksen mukaan

Palkkaus:                                         Teknisen sopimuksen mukaan

Työavain:                                         OUL-16-1-17

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi