Kymmeniä paikkoja työnjohtoharjoittelijoille pääkaupunkiseudulla

Sijainti Pääkaupunkiseutu
Päivämäärät Julkaistu 28.3.2019 Hae viimeistään 14.4.2019

Olemme Värväämössä sopineet jo useita aloituksia tämän kesän työnjohtoharjoittelijoille. Vielä ehdit kuitenkin mukaan, sillä harjoittelupaikkoja on yhä auki!

Tarjoamme tulevalle kesälle työnjohtoharjoittelupaikan 30 rakennusalan opiskelijalle. Mahdollisuuksia on paljon, sillä teemme yhteistyötä satojen rakennusalan yritysten kanssa. Asiakasyrityksinä meillä on niin suuria pörssiyhtiöitä, pieniä perheyhtiöitä ja kaikkea siltä väliltä. Teemme yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa: Fira, NCC, Hartela, EKE, Rakennuskultti, InfraOne, Sähköarina, R4 Korjausurakointi ja NHK Rakennus.

Värväämö avaa sinulle yhdellä yhteydenotolla oven auki satoihin mielenkiintoisiin yrityksiin. Kartoitetaan yhdessä osaamisesi, toiveesi ja aikataulusi, jotta löydämme juuri sinun tarpeisiisi sopivat harjoittelumahdollisuudet.

Työnjohtoharjoittelijana vastaat eri työvaiheiden ja -kokonaisuuksien työnjohdosta ja autat työntekijöitä erilaisten ongelmien ratkaisussa. Vastaat laatutavoitteiden saavuttamisesta ja pidät huolta, että työvaiheet pysyvät aikataulussa ja budjetissa.

Tutustu myös tästä linkistä, miten rakennusinsinööriksi opiskellut Habi löysi Värväämön avulla harjoittelupaikan sekä unelmiensa työpaikan. Pääkaupunkiseudulla on tarjolla myös asuntoja kesäksi, mikäli asut kauempana pääkaupunkiseudusta. Tutustu seudun kesäasuntomahdollisuuksiin Hoasin sivuilla tästä linkistä.

Mitä odotamme sinulta?
  • Olet kerryttänyt käytännön työmaaosaamistasi opiskelun ohella (haalariharjoittelu suoritettu)
  • Olet suorittamassa alan tutkintoa, eli jotain seuraavista: rakennusmestari, rakennusinsinööri tai rakennustekniikan AMK/DI
  • Sinulla on hyvät organisointitaidot ja kyky tehdä päätöksiä itsenäisesti
  • Olet neuvottelutaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen
  • Tunnet rakennusalan säännöt ja määräykset
Mitä tarjoamme sinulle?
  • Saat yhdellä hakemuksella kontaktin moneen rakennusalan yritykseen
  • Saat mahdollisuuden kokoaikaisiin tai osa-aikaisiin tehtäviin opintojen tilanteestasi riippuen
  • Mielenkiintoisia ja vastuullisia tehtäviä asiakasyrityksissämme
  • Mahdollisuuden edetä uralla ja palkan osaamisesi mukaan
  • Reilun, tehokkaan ja luottamuksellisen hakuprosessin – emme lähetä CV:täsi minnekään ilman lupaasi.

Kysy lisää Värväämön Sonja Vainiolta, sonja.vainio@varvaamo.fi tai 040 508 5162. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon.

Tutustu Värväämöön osoitteessa: www.varvaamo.fi.

Hae tästä >

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi