Laatoittaja / vedeneristäjä

Sijainti Oulainen
Päivämäärät Julkaistu 17.7.2017 Hae viimeistään 31.7.2017

Haemme Oulaisten tehtaalle laatoitukseen ja vedeneristykseen osaajaa 

Tehtaan tuotantotiloissa valmistetaan muuttovalmiita tilamoduuleita, keittiö- ja kylpyhuonemoduuleja, puurakenteisia seinäelementtejä, putkistoelementtejä ja ikkunoita. Tuotteet rakennetaan tehtaalla täysin valmiiksi ja kuljetetaan työkohteisiin asennettavaksi eri puolille Suomea. Tuotteita käytetään Lehto-konsernin yhtiöiden tuotannossa.

Tästä on kyse

Tehtäväsi koostuvat laatoituksesta ja vedeneristyksestä sekä muista sisustustehtävistä kuten maalauksesta ja seinien levytyksestä. Tehtävän pääpaino on märkätilarakentamisen eri vaiheissa. Hakemallamme henkilöllä on hyvä osaaminen laatoituksesta sekä vedenristyksestä, muihin tehtäviin opastamme tarpeen mukaan. Tehtävä on vakituinen.

Työskentely tehtaalla edellyttää joustavaa asennetta, kykyä ratkoa käytännön haasteita, halua oppia uutta sekä valmiutta vuorotyöhön. Työkielenä on suomi.

Tarjoamme

monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä työympäristössä, jossa on tekemisen meininki sekä rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää asioita eteenpäin. Saat käyttöösi monipuoliset työsuhde-edut, kuten kattavan työterveyshuollon ja liikunta- / kulttuurisetelit. Perehdytämme sinut tehtäviin ja tukenasi ovat osaava tiimi sekä esimiehet.

Hae paikkaa pikaisesti täyttämällä hakemus 31.7.2017 mennessä oheisen linkin kautta. Kerro meille tarkemmin itsestäsi ja työsaavutuksistasi, liitäthän mukaan CV:n.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tuotantolinjan vetäjä Joni-Pekka Ollila, puh. 040 771 4520 sekä
rekrytiimi numerosta 020 320 000.

Hakuaika alkaa: 7.7.2017
Hakuaika päättyy: 31.7.2017

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi