Laatuinsinööri

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 16.7.2021 Hae viimeistään 15.8.2021

Haemme laadunhallinnan kehittäjää Tuottavuus ja laatu-yksikköön

Tuottavuus ja laatu-yksikön tiimissä työskentelee aikatauluhallinnan, laadun ja tuottavuuden asiantuntijoita. Tuemme työmaitamme, kehitämme toimintaa ja autamme projekteja onnistumaan.

Laatuinsinöörin tehtäviin kuuluu sekä talotekniikan että talonrakentamisen laadunhallinnan kehittäminen. Vastuullasi on rakennusten talotekniikkaan liittyvien ohjeistusten tuottaminen ja tuotannon tukeminen. Kehität työmaiden Congrid-laadunhallintatyökalua korkealaatuisen rakentamisen varmistamiseksi. Koulutat ja tuet tuotannon henkilöstöä laatuun liittyvien työkalujen käyttöönotossa ja toimintatapojen jalkauttamisessa. Kehität myös työmaiden tuotehyväksyntämenettelyjä. Varmistat omalta osaltasi, että työmaiden käytössä on ajantasaiset työkalut. Työtehtäviisi kuuluu myös työmailla tapahtuvaa laadun havainnointia sekä työmaiden tukemista laadun kehittämisessä.

Työnkuvaa tarkennetaan kokemuksesi ja osaamisen mukaan. Työpaikkasi on ensisijaisesti Helsingissä, mutta toivomme sinun olevan tarvittaessa valmis myös matkustamaan.

Laatu ja tuottavuus -tiimin johtaja Ilkka Romo (p. 050 520 1596, ilkka.romo@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä ja tiimistä keskiviikkona 4.8. klo 14-16 ja tiistaina 10.8. klo 11-12. Ota yhteyttä!

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa rakennusalan koulutusta (DI- tai AMK-insinööri)
  • aiempaa kokemusta talotekniikan työmaa- tai suunnittelutehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • aitoa kiinnostusta tuottavuuden ja laadun kehittämiseen
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi