Laatuvastaava

Sijainti
Päivämäärät Julkaistu 11.8.2017 Hae viimeistään 27.8.2017

Haemme laadunhallinnan ammattilaista Destian keskitetyn  tarjoustoiminnan tehtäviin. Tehtävään kuuluu osallistuminen suurten ja hankintamalliltaan vaativien infrahankkeiden tarjoustoimintaan.  Osallistut tarjouksien aineiston laatimiseen ja kokonaisuuden koordinointiin sekä kehittämiseen. Toimit kiinteässä yhteistyössä tarjousprojektien organisaation ja Destian muun laatu-, tarjous- ja suunnitteluverkoston kanssa. Työt voi aloittaa sopimuksen mukaan ja tehtävän sijoituspaikka on sovittavissa.

Edellytämme sinulta teknisen alan koulutusta sekä kokemusta rakentamishankkeista ja tarjoustoiminnasta. Lisäksi odotamme suunnitelmallista ja tulosorientoitunutta sekä itsenäistä toimintatapaa. Arvostamme tarkkaa ja huolellista työotetta.

Tarjoamme erinomaisen mahdollisuuden kehittyä allianssihankintamallin ja tarjoustoiminnan vahvaksi ammattilaiseksi, hyvät urakehitysmahdollisuudet, monipuoliset henkilöstöedut sekä reilut ja ammattitaitoiset työkaverit. Meillä tehdään töitä rehdisti, rohkeasti ja taidolla.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarjouspäällikkö Sari Toivonen, puh. 040 5804 031 tai sari.toivonen@destia.fi
Jätä hakemuksesi tositoimiin 27.8.2017 mennessä osoitteessa www.destia.fi/rekry

Tule joukkoomme luomaan toimivampaa maailmaa!

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi