Laskenta-/hankintapäällikkö

Päivämäärät Julkaistu 17.5.2019 Hae viimeistään 26.5.2019

Oulun Remonttimylly Oy on vankan tietotaidon omaava kiinteistöjen rakenteelliseen kunnossapitoon erikoistunut yritys, jossa työskentelee yli 100 ammattilaista. Toimimme Oulun ja lähikuntien alueella. Liikevaihtomme tänä vuonna on noin 13 milj. euroa.

Organisaatiomme uudistuessa etsimme

LASKENTA-/ HANKINTAPÄÄLLIKKÖÄ

Laskenta-/ hankintapäällikkönä vastaat urakkalaskennasta ja projektihankinnoista, sekä osallistut yrityksen johtoryhmätyöskentelyyn.

Toivomme sinulta vahvoja näyttöjä osaamisesta rakennusalan laskenta-/ hankintatehtävistä. Hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja. Lisäksi sinulle on tuttua sopimusjuridiikka, talouden tunnusluvut ja rakentamisen prosessit.

Arvostamme itsenäistä, järjestelmällistä työskentelytapaa, tuloshakuisuutta ja sitoutumista – kykyä nähdä projektit kokonaisuutena.

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva rakennusalan tekninen tutkinto (rkm, insinööri, DI). Hallitset Tocoman ohjelmiston tai vastaavan rakennusalalla käytetyn laskentaohjelmiston.

Tarjoamme sinulle hyvät henkilöstöedut, nuorekkaan toimintaympäristön, koulutusmahdollisuudet ja kilpailukykyisen palkkauksen.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen ja CV-tietoineen 26.5.2019 mennessä sähköpostilla: tapio.paukkeri@remonttimylly.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Tapio Paukkeri 044-7108147.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi