Avoimet työpaikat Itä-Suomi Julkaistu Haku päättyy

Laskenta- ja hankintavastaava, Työmaatoimihenkilö

Haemme vahvistuksia Itä-Suomen joukkueeseen

LASKENTA- JA HANKINTAVASTAAVAA
Tarjoamme Sinulle merkittävää roolia joukkueessamme. Toimisit Itä-Suomen alueen tarjouslaskennasta / hankinnoista vastaavana henkilönä. Tarkempi tehtäväsisältö muodostetaan kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Tuke-nasi on ammattitaitoinen, yhteistyökykyinen ja kannustava tiimi.

TYÖMAATOIMIHENKILÖITÄ
Haemme alkaville työmaille joukkuepelaajia varmistamaan yhdessä muun voitontahtoisen tiimin kanssa asetettujen tavoitteiden saavuttamisen. Tehtäväroolisi joukkueessamme muodostetaan kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Tehtävärooleissa onnistuminen edellyttää rakennusalan koulutusta (teknikko/RKM, insinööri tai DI) ja riittävää työkokemusta, hyvää yhteistyökykyä, joukkuepelaajan ominaisuuksia sekä voitontahtoa saavuttaa asetetut tavoitteet.

Ole rohkea ja tule voitontahtoiseen joukkueeseen, tehdään onnistuminen yhdessä! Itä-Suomen tiimin vahvistukseksi on jo liittynyt useita rakennusalalla arvostettuja avainpelaajia. Tarjoamme valituille henkilöille ainutlaatuisen työpaikan arvostetussa rakennusalan kasvuyhtiössä, haasteellisen ja monipuolisen tehtävän mielenkiintoisten, suurten hankkeiden parissa sekä palkitsemme joukkuepelaajat kilpailukykyisillä eduilla.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus
11.2.2018 mennessä riku.pyykonen@ssrgroup.fi tai
SSR Itä-Suomi/Riku Pyykönen Haapaniemenkatu 18A (3. krs) 70110 Kuopio.

Lisätietoja tehtävistä antaa
tuotantojohtaja DI Riku Pyykönen puh. 040 754 8074.

 

SSR Itä-Suomi on osa SSR-konsernia. Tavoitteenamme on olla tulevaisuudessa Itä-Suomen alueen johtava rakentaja. SSR Itä-Suomen toiminta-alue on Kuopio-Joensuu ja niiden lähikunnat. Alueen toimipiste sijaitsee Kuopiossa. Haluamme on olla asiakkaan ykkösvalinta ja palvelemme asiakkaitamme yhteistyökumppanina sekä uudis- että korjausrakentamisen projekteissa. Päätöksenteko ja toimintamallimme on nopeaa ja joustavaa. Olemme suomalaisessa omistuksessa oleva rakennusliike. Toimintamme perustuu vastuulliseen rakentamiseen.
www.ssrgroup.fi

 

Rakennuslehden pääuutisia