Avoimet työpaikat Vantaa Julkaistu Haku päättyy

Laskentainsinööri

Lehto on Suomen nopeimmin kehittyvä rakennus- ja kiinteistöalan konserni. Toimimme neljällä palvelualueella: Asunnot, Toimitilat, Hyvinvointitilat ja Korjausrakentaminen. Olemme rakennusalan innovatiivinen uudistaja ja edelläkävijä. Työllistämme yhteensä lähes 900 henkilöä ja vuoden 2016 liikevaihtomme oli 362 miljoonaa euroa. Rakennuskartio Oy on osa Lehto-konsernia.

Haussa 100 uutta työkaveria!

Nyt etsimme porukkamme täydennykseksi
laskentainsinööriä
asuinkerrostalorakentamisen pariin. Toimipaikkasi sijaitsee Vantaalla kauppakeskus Jumboa vastapäätä ja vuoden kuluttua muutamme uusiin toimitiloihimme Vantaan Tikkurilaan.

Vastaat pääkaupunkiseudun kerrostalokohteidemme määrä- ja kustannuslaskennasta yhdessä muun organisaation kanssa. Tehtäviisi kuuluu myös jonkin verran projekti-insinöörin tehtäviä kuten rakennusluvitusta, liittymien hankintaa sekä suunnittelunohjausta.

Mukaan remmiin?

Ideaalihakijamme on rakennusinsinööri tai -mestari, joka tuntee hyvin talonrakentamisen kentän. Voit olla vastavalmistunut tai jo jonkin verran työelämää nähnyt osaaja. Aikaisempi laskentakokemus on eduksesi, mutta myös into oppia riittää meille – perehdytämme sinut huolellisesti tehtäviisi!

Työtehtäväsi on monipuolinen ja sinua ympäröi mukava porukka, josta saat tarvittaessa hyvän taustatuen työhösi. Tulet huomaamaan, ettemme ole perinteinen rakennusliike ja sinullakin on mahdollisuus vaikuttaa tekemiseemme. Myöhemmässä vaiheessa voit myös suuntautua syvemmin joko laskentaan tai projekti-insinöörin tehtäviin.

Kattavien luontoisetujen ohella palkkaukseen kuuluu peruspalkan lisäksi merkittävä tulospalkkausosa, joten voit omalla työlläsi vaikuttaa ansiotasoosi. Työsuhde on vakituinen ja alkaa elokuussa sopimuksen mukaan.

Ok, haluan kuulla lisää!

Jos saimme sinut kiinnostumaan, soita rohkeasti Tanjalle p. 040 770 8710. Voit myös täyttää lyhyen hakemuslomakkeemme vapaamuotoisesti oheisen linkin kautta 18.7.2017 mennessä. Lisääthän yhteystietojesi oheen myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hakuaika alkaa: 7.6.2017
Hakuaika päättyy: 18.7.2017

Rakennuslehden pääuutisia