Laskentainsinööri

Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 5.10.2017 Hae viimeistään 29.10.2017

Hartela on yksi suurimmista suomalaisista rakennusalan yrityksistä. Vakavarainen,
75-vuotias kotimainen perheyhtiö työllistää valtakunnallisesti noin 600 rakentamisen ammattilaista. Liikevaihtomme oli viime vuonna 322 miljoonaa euroa. www.hartela.fi

Laskentainsinööri

Vahvistamme hankinta- ja kustannuslaskentatiimiä ja haemme Helsinkiin kasvuamme tukemaan laskentainsinööriä monipuolisiin kustannuslaskennan tehtäviin.

Tehtävässä vastaat Hartela Etelä-Suomen asunto- ja toimitilakohteiden kustannuslaskennasta. Selvität teknisiä, juridisia ja hinnoitteluasioita ja toimit tehokkaasti ja mielellään eri sidosryhmien kanssa. Olet avainhenkilö tarjouslaskennassa ja olet mukana rakennushankkeissa alusta loppuun. Hyödynnät järjestelmiä parhaalla mahdollisella tavalla projektien tarpeisiin. Työskentelet Helsingin toimipisteessämme ja raportoit hankintapäällikölle.

Rakennusalan koulutus ja kokemus vastaavista tehtävistä asunto- ja/tai liikerakentamisen kohteista rakennusliikkeestä, suunnittelutoimistosta tai rakennuttajan palveluksessa on avain tehtävässä menestymiseen. Taustasi voi olla myös esim. työmaainsinööri, määrälaskija tai numeroihin suuntautunut työnjohtaja. Arvostamme MS Office – sekä mielellään laskenta- ja kustannusseurantajärjestelmän tuntemusta (TCM). Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen tehtävän arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä mielenkiintoisten rakennuskohteiden parissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marcus Jensén, puh. 040 551 7741. Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään ma 29.10.2017 osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=50192, viite FI-11482.

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi