Avoimet työpaikat Pohjola Rakennus Oy Uusimaa Helsinki Julkaistu Haku päättyy

Laskentainsinööri

Voimakkaan kasvumme jatkuessa haemme Pohjola Rakennus Oy Uusimaan Helsingin toimipisteeseemme

laskentainsinööriä

Laskentainsinööri täydentää laskentaosastoamme. Työtehtäviisi tulee lukeutumaan kustannuslaskentaa eri muodoissa hankekehityksen, omaperusteisen asuntotuotannon sekä kilpailu-urakan muodossa, painottuen enimmäkseen omaperusteisen asuntotuotannon kustannuslaskentaan. Teknisen osaamisen lisäksi arvostamme erityisesti kustannustehokkaiden ratkaisujen tuntemusta. Tulet toimimaan osana laskentaosastoa ja raportoit laskentapäällikölle. Edellytämme sinulta kokemusta erityisesti asuntorakentamisesta sekä soveltuvaa koulutus­ta (DI, RI, RKM tai muu soveltuva koulutus).

Tarjoamme haasteellisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut, mukavat työkaverit sekä näköalapaikan voimakkaasti kasvavassa rakennusalan yrityksessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Pohjola Rakennus Oy Uusimaan laskentapäällikkö Ari Autio (040-521 8742)

Hakemukset 12.1.2018 mennessä osoitteeseen ari.autio@pohjolarakennus.fi

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa · Puh. 020 775 9600 · Televisiokatu 4 · 00240 Helsinki

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa

Pohjola Rakennus Oy Uusimaa on osa Pohjola Rakennus-konsernia, joka on projektinjohtomallilla toimiva rakennusliike sekä aluesuunnittelun ja kiinteistökehittämisen asiantunteva kumppani. Pohjola Rakennus on rakentanut yli 10 000 kotia, ja se kuuluu suurimpiin asuntorakentajiin Tampereen, Turun ja Jyväskylän alueella. Tällä hetkellä Pohjola Rakennuksella on yli 2000 asuntoa rakenteilla. Lisäksi Pohjola Rakennus toteuttaa liike-, tuotanto- ja toimitiloja, infra- ja peruskorjauskohteita. Konserni työllistää yhteensä noin 2 500 henkilöä, joista omaa henkilökuntaa on noin 200. Konsernin tavoitteena on olla johtava asuntorakentaja toiminta-alueillaan. www.pohjolarakennus.fi

Rakennuslehden pääuutisia