Laskentainsinööri asuntorakentamiseen

Skanska
Sijainti Helsinki
Päivämäärät Julkaistu 28.10.2020 Hae viimeistään 22.11.2020

Haemme 1-3 laskentainsinööriä Etelä-Suomen asuntorakentamisyksikköön

Miksi meille?

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Kansainvälisenä yrityksenä tarjoamme sinulle monia mahdollisuuksia kehittymiseen, yhteistyöhön ja liikkuvuuteen. Toimimme turvallisesti, eettisesti ja avoimesti.

Välitämme ihmisistä ja ympäristöstä – välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Skanskalla pääset osaksi reilua, innostavaa ja hyväksyvää työyhteisöä, jossa jokaisella on mahdollisuus menestyä. Opimme jatkuvasti toisiltamme ja toimimme tehokkaasti tiimeinä. Olemme parempia yhdessä.

Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Rakennamme Helsingin ainutlaatuisille tonteille korkeatasoista kaupunkiasumista tarjoavia koteja. Asuinalueista esimerkiksi Telakkarannan vanhassa telakkamiljöössä yhdistyvät meri ja kantakaupungin palvelut, kun taas Kruunuvuorenrannassakorostuu luonnonläheisyys ja uudenlaiset energiaratkaisut.

Mitä pääset tekemään?

Laskijana osallistut erilaisten asuinrakennushankkeiden määrälaskentaan ja hinnoitteluun. Perehdyt syvällisesti tarjottavan kohteen suunnitelmiin ja tunnistat niiden pohjalta keskeiset laskettavat asiat, kohteen erityisvaatimukset ja riskit. Tuotat määräluetteloita, kustannusarvioita, laskentamuistioita ja riskianalyysejä tuotannon tarpeisiin. Laadit ennakkotarjouspyyntöjä ja vertailet sekä analysoit ennakkotarjouksia. Työnkuvaa tarkennetaan osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan, esimerkiksi sen osalta painottuuko tehtäväsi määrälaskentaan tai osallistutko vahvemmin hinnoitteluun.

Pääsääntöisesti työskentelet itsenäisesti, mutta tilanteesta ja hankkeen koosta riippuen voit työskennellä yhdessä myös muun laskentatiimin kanssa. Teet yhteistyötä myös muiden toimintojen, kuten hankinnan, suunnittelunohjauksen ja tuotannon kanssa. Hyödynnät erilaisia työkaluja, kuten Bluebeamia, TCM:ää, tietomalleja ja Exceliä. Saat kattavan perehdytyksen ja tiimisi tuen. Laskentakokemuksen puute ei ole ongelma, sillä olemme valmiit kouluttamaan sinut tehtävään. Laskijana pystyt kasvattamaan syvällisen liiketoimintaymmärryksen ja saat hyvät mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiselle.

Mitä toivomme sinulta?

  • rakennussuunnitelmien lukutaitoa
  • soveltuvaa koulutusta (esim. rakennusmestari, -piirtäjä tai -insinööri, DI)
  • aiempaa kokemusta rakennusalalta
  • huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja tarkkuutta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • kykyä suoriutua tehtävistä annetussa aikataulussa
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Haluatko tehdä tulosta osana asiantuntevaa tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 22.11.2020 mennessä klikkaamalla Hae tätä paikkaa -painiketta. Laskentapäällikkö Jari Laitinen (p. p. 050 593 5169, jari.laitinen@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja laskettavista kohteista. Ota yhteyttä!

Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja olemme yhteydessä hakijoihin mahdollisimman pian.

Tule mukaan rakentamaan parempaa yhteiskuntaa!Asiasanat: laskija, laskentainsinööri, määrälaskenta, hinnoittelu, rakentaminen, rakennusala

Key words: estimator, estimation, pricing, engineering, construction, building

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi