Laskentapäällikkö

Sijainti Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Päivämäärät Julkaistu 28.6.2017 Hae viimeistään 20.8.2017

Hartela elää vahvaa uudistumisen kautta ja kehitämme parhaillaan useita hankekokonaisuuksia ja kohteita eri puolilla Suomea. Oulun seudulla kohteita on mm. Karjasillalla, Myllytullissa, Hiukkavaarassa ja Oulun keskustassa.

Kuulumme suurimpiin valtakunnallisiin rakennusyhtiöihin: rakennamme asuntoja ja toimitiloja sekä kehitämme kiinteistöjä ja alueita. Suomalainen perheyhtiö työllistää noin 600 rakentamisen ammattilaista. Meillä on tutkitusti tyytyväisimmät asiakkaat asunnon ostajien ja toimitilarakennuttajien keskuudessa.

Meillä pääset mukaan innostavaan organisaatioon ja työskentelemään rakennus- ja kiinteistöalan näköalapaikalle, rentoon ja kehitysmyönteiseen ilmapiiriin. www.hartela.fi

Laskentapäällikkö

Nykyisen laskentapäällikkömme jäädessä eläkkeelle haemme Ouluun ammattitaitoista laskentapäällikköä vastaamaan Hartela Pohjois-Suomi Oy:n uudis- ja korjausrakentamisen kohteiden tarjouslaskennasta ja sen kehittämisestä.

Tehtävässäsi toimit myös laskentatiimin esimiehenä. Raportoit roolissasi Hartela Pohjois-Suomi Oy:n toimitusjohtajalle ja olet osa laajennettua johtoryhmää.

Sinulla on laaja-alaisesti kokemusta erilaisten kohteiden, asunto-, toimitila- ja julkisten hankkeiden, laskennasta ja itsenäisestä hinnoittelusta. Teet yhteistyötä luontevasti eri tahojen kanssa ja sinulla on kiinnostus olla oman vastuualueesi osalta konsernin kehittämishankkeissa mukana. Seuraat aktiivisesti alan suuntaa ja kustannusosaaminen on vahvuutesi.

Odotamme sinulta soveltuvaa rakennusalan koulutusta sekä aikaisempaa kokemusta tarjouslaskennan ja -hinnoittelun tehtävistä. Aikaisempi esimieskokemus ja tietomallien käytön hallinta katsotaan eduksesi. Työskentelytapasi on järjestelmällinen ja pitkäjänteinen.

Tule meille töihin! Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän, osaamistasi ja kokemustasi vastaavat edut, hyvät työkaverit sekä ison konsernin kehittymismahdollisuudet ja jatkuvuuden.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Marika Mertala, puh. 040 708 8176, parhaiten tavoitettavissa viikolla 27 ja viikosta 31 alkaen. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 20.8.2017 osoitteessa https://www.mercuriurval.com/fi-fi/opportunity/?jobadid=48729

Avoimet työpaikat

Tilaa uutiskirje

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin. Lisätietoja

Kooste rakennusalan tärkeistä uutisista sähköpostiisi kolmesti viikossa. Saat myös kutsuja Rakennuslehden tapahtumiin.

Anna sähköpostiosoitteesi